Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο ανακαινισμένο γήπεδο Παλαικάστρου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο ανακαινισμένο γήπεδο Παλαικάστρου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο



Τον Αγιασμό των εγκαινίων του χλοοτάπητα και της νέας εξέδρας στο γήπεδο του Παλαικάστρου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος υπογράμμισε ότι «ως Τοπική Εκκλησία είμαστε υπέρ της άθλησης του σώματος, που συμβάλλει στην ευεξία και στην ισορροπημένη ανάπτυξη των νέων μας, γι΄ αυτό και το Ηγουμενοσυμβούλιο της ιστορικής Ι. Μονής Τοπλού, στην οποία  ανήκει ο μεγάλος ελαιώνας, στη μέση του οποίου βρίοσκεται το γήπεδο αυτό, ευχαρίστως προχώρησε στην παραχώρηση της χρήσης του χώρου του γηπέδου για την άθληση της νεολαίας της περιοχής του Παλαικάστρου για επί πλέον είκοσι χρόνια, υπηρετώντας μ᾽ αυτό τον τρόπο ένα ακόμη κοινωφελή σκοπό, την άθληση της νεολαίας». Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της Ιτάνου που χρησιμοποιεί το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Παλαικάστρου.

Στην ακολουθία του Αγιασμού συμμετείχαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τοπλού Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης και ο Εφημέριος Παλαικάστρου πρωτ. Σπυρίδων Ρελάκης, και παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεόδ. Πατεράκης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λασιθίου κ. Σίλας Λουτσέτης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σητείας, ο  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαικάστρου κ. Δημ. Αγγελετόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και αθλητικών σωματείων, κ.α.
Ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ιτάνου και της Νίκης Σητείας.



Post Top Ad

.............