Έρχεται το χριστουγεννιάτικο κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται το χριστουγεννιάτικο κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι υπεύθυνοι της ΔΗΚΕΗ του δήμου Ηρακλείου όσον αφορά την τοποθέτηση και επιμέλεια των τελευταίων πινελιών του χριστουγεννιάτικου κάστρου στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Ηρακλείου με την οργάνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΗ) υπόσχεται όμορφες γιορτινές στιγμές ξενοιασιάς στο κέντρο της πόλης. Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο θα ανοίξει τις πόρτες του και θα σκορπίσει και φέτος νότες χαράς στους επισκέπτες.



Πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια, διαφορετικών χρωμάτων, σε ένα προφυλαγμένο απο κάγκελα χώρο στολισμένα με χριστουγεννιάτικη διάθεση, καθημερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, διαδραστικά παιχνίδια, πολιτιστικές και γαστρονομικές δράσεις, εργαστήρια στολιδιών και ένα υπέροχο παγοδρόμιο θα γεμίσουν το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο χρώματα και αρώματα γιορτής!


Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν καθημερινές δραστηριότητες με δρώμενα θεατρικά, μουσικά , χορευτικά απο συλλόγους και φορείς αλλά και παρουσιάσεις κατασκευών παραδοσιακών προϊόντων.




Post Top Ad

.............