Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο από σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο από σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο” διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και η ΕΦΕΚ – τμήμα Χανίων, από σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Ώρες λειτουργίας: 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ.. Είσοδος ελεύθερη.
Σε σχετική ανακοίνωση για την έκθεση αναφέρεται:
«Στο άκουσμα της λέξης “τοπίο”, έρχονται στο μυαλό μας εικόνες τοπίων φύσης μέχρι αστικέ τοπία (Landscapes,seascapes,cityscapes)
Το “ορατό” τοπίο που μπορεί να είναι οικείο ή ανοίκειο, φυσικό ή κατασκευασμένο, επίμαχο, μεταλαγμένο, επικίνδυνο, ψηφιακό ή κοινωνικό τοπίο, μέχρι το “μη ορατο”τοπίο,που πλάθει, μεταφέρει και φαντάζεται ο κάθε ένας μας μέσα απο την ευαισθησία του, την παιδεία του, και τις εμπειρίες της ζωής του.
Αυτό το τοπίο σε ελεύθερη έκφραση καλέσθηκαν οι μαθητές – μέλη της ΕΦΕΚρητης τμήματος Χανίων να αποτυπώσουν ο καθένας ξεχωριστά και να καταθέσουν την άποψη τους φωτογραφικά, απο την “αόρατη εικόνα της ψυχής”, μεχρι την ορατή πραγματική εικόνα».

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Τοπίο από σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Post Top Ad

.............