Έκθεση ζωγραφικής της Δάφνης Μυλωνογιάννη με τον τίτλο «προσωπικές αφηγήσεις» έως 15 Δεκεμβρίου στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Έκθεση ζωγραφικής της Δάφνης Μυλωνογιάννη με τον τίτλο «προσωπικές αφηγήσεις» έως 15 Δεκεμβρίου στα Χανιά


Έκθεση ζωγραφικής της Δάφνης Μυλωνογιάννη με τον τίτλο «προσωπικές αφηγήσεις» στην αίθουσα Τέχνης Β. Μυλωνογιάννη στα Χανιά.
Είναι η πρώτη της ατομική έκθεση στην οποία κυριαρχεί η ανθρωποκεντρική θεματική και σε αυτήν αναγνωρίζεται το προσωπικό της ιδίωμα και οι συγκινησιακές του προεκτάσεις.


Τα έργα αφηγούνται συναισθήματα, αναμνήσεις, ιστορίες και όνειρα διατυπωμένα άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σαρκαστική διάθεση. Σώματα και μορφές υπαινίσσονται συγχρόνως την πρωτοπορία και την παράδοση, την μαγεία και την αμεσότητα της στιγμής. Από την αρχή της σταδιοδρομίας της η Δάφνη μένει συνεπής στα οράματα της και εξελίσσεται σταθερά, μετουσιώνοντας τα βιώματα και τις μνήμες της σε τέχνη πιστή στις αξίες της ζωγραφικής.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 15 Δεκεμβρίου.

Θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά 11 π.μ. -1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ. εκτός Κυριακής.
Η Δάφνη Μυλωνογιάννη γεννήθηκε το 1988 στα Χανιά. Σπούδασε στην ΑΣΚΤ Αθηνών στο εργαστήριο του Τρ. Πατρασκίδη από όπου αποφοίτησε το 2012. Με εθελοντική απασχόληση δίδαξε μαθήματα ζωγραφικής στο παιδιατρικό τμήμα του Γ.Ν. Χανίων και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.


Έκθεση ζωγραφικής της Δάφνης Μυλωνογιάννη με τον τίτλο «προσωπικές αφηγήσεις» έως 15 Δεκεμβρίου στα Χανιά

Post Top Ad

.............