Ο κλέψας... των Χανίων και το διαδικτυακό ήθος που αναζητάμε - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο κλέψας... των Χανίων και το διαδικτυακό ήθος που αναζητάμε

Την θεατρική παράσταση ο κλέψας του κλέψα την ξέρουμε πιστεύω οι περισσότεροι.
Παράσταση που σου μεταδίδει γέλιο και σου περνάει μηνύματα.
Ο κλέψας του κλέψα τώρα στο ίντερνετ που δυστυχώς λίγο πολύ το γνωρίζουμε οι περισσότεροι και είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν μπορούμε να πούμε ότι μας προκαλεί γέλιο αλλά σαφώς μας περνάει μηνύματα.
Με αφετηρία το Ηράκλειο διανύουμε 150 χιλιόμετρα και μεταβαίνουμε στον όμορφο πράσινο και χιλιοτραγουδισμένο Αποκόρωνα.
Φωτογραφίσουμε τα χωριά του, σμίγουμε με Ανθρώπους στα καφενεία του και γευόμαστε την καταπράσινη γαλήνη του.
Έτος 2014 και στην άκρη του δρόμου μας, κοντά στο χωριό Κεφαλά μια εικόνα μας πάει αρκετά χρόνια πίσω στον χρόνο, σε δρόμους και σε συνεπιβάτες που ανήκουν στο παρελθόν.
Ένα παλιό αυτοκίνητο παρατημένο στην άκρη του δρόμου μας κέρδισε, όπου και φωτογραφίσαμε.
Αυτοκίνητο άλλων εποχών, κατασκευασμένο με άλλα δεδομένα , που σήμερα μοιάζουν μακρινά .
Με την πόρτα να ανοίγει ανάποδα με ένα μικρό κινητήρα με αυστηρών 2 καθίσματα και με τα βασικά όργανα στο υποτιθέμενο ταμπλό της εποχής.


... Και ξάφνου διαπιστώνουμε ότι το άρθρο μας για το αυτοκίνητο έν έτος 2017 και οι φωτογραφίες μας, κοσμούν 2 site του Νομού Χανίων ώς άρθρο με κομμένα τα λογότυπα και με αναφορές ότι οι φωτογραφίες είναι δικές τους.
Μιλώντας με την υπάλληλο του ενός site μας εξήγησε πολύ ευγενικά ότι οι φωτογραφίες ήρθαν στο μέιλ τους απο τον κάτοχο του αυτοκινήτου όπου αναπαλαιώνοντας το, έζησε την πιο σημαντική και μεγάλη μέρα της ζωής του, δηλαδή να πάει στην εκκλησία γαμπρός με αυτό.
Μια όμορφη στιγμή στην ζωή ενός συνανθρώπου υπήρξε η αφορμή να νιώσουμε μια άλλη θεατρική παράσταση που ζήσαμε σε περιοχές της Κρήτης την περίοδο του καλοκαιριού με τον τίτλο Κλεψιά να σου πετύχει.

Ζητήσαμε να αποκατασταθούν οι πηγές απο τις φωτογραφίες και τα κομμένα λογότυπα, και μας παρέπεμψαν στον αρχισυντάκτη - υπεύθυνο αλλά δυστυχώς με άσχημο τρόπο λάβαμε την απάντηση ότι τον κουράζουμε και να τον αφήσουμε ήσυχο.

Μας έδωσε το τηλέφωνο του κατόχου του αυτοκινήτου που έστειλε τις φωτογραφίες όπου συζητώντας μαζί του μας ανέφερε στην αρχή ότι δεν είναι δικές μας, αλλά όταν του δώσαμε αποδεικτικά στοιχεία, μας απάντησε ότι όλα έγιναν γρήγορα, ότι δεν τον ρωτήσαμε που φωτογραφίσαμε το εγκαταλελημένο όχημα που υπήρχε στο δρόμο στην μέση του πουθενά, χωρίς πινακίδες, και όχι σε ιδιωτικό χώρο που σαφώς απαιτείται άδεια, όπως επίσης λάβαμε την απάντηση ότι είμαστε ένα αστείο μη σοβαρό site που για κάμποσες φωτογραφίες το κάναμε θέμα. 



Τα συμπεράσματα δικά σας 
Να χαιρόμαστε το ήθος μας

Post Top Ad

.............