Επιστροφή στα θρανία στη λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 9 Σεπτεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστροφή στα θρανία στη λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 9 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017
“Επιστροφή στα θρανία - Θεατρική παράσταση «Το παιδί με τη βαλίτσα»” Σχολική θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου
Π.Ο.Κ.Α.Ν. - ΕΛΜΕ Λασιθίου       
Λίμνη Αγίου Νικολάου / Ώρα 19.30 / Είσοδος: Ελεύθερη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ 2017
Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνει για όγδοη χρονιά την εκδήλωση «Επιστροφή στα θρανία» ως ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ στη σχολική χρονιά που έρχεται.
Επιστροφή στα θρανία που κάνουν τη μάθηση μια γοητευτική περιπέτεια, που αγκαλιάζουν όλα τα παιδιά και τους δίνουν ίσες ευκαιρίες. Επιστροφή στο σχολείο που ανοίγει δρόμο στο διάλογο, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση, τη συνεργασία και την ομαδικότητα. Αυτό το σχολείο ονειρευόμαστε και για αυτό προσπαθούμε ανεξάρτητα από τις όποιες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα. Αυτή την πορεία προετοιμάζουμε με μια ΓΙΟΡΤΗ. Ομάδες μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου συνεργάστηκαν το καλοκαίρι χωρίς την καθοδήγηση καθηγητών και θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσική και χορό το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017 στις 19:30 στη Λίμνη Αγίου Νικολάου. Εμείς τους δίνουμε το «βήμα» κι εσείς δεν έχετε παρά να τους απολαύσετε!
Καλή Σχολική Χρονιά σε ΟΛΟΥΣ!!!
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΛΜΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Post Top Ad

.............