ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΜΟΝΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΜΟΝΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ



Μια όμορφη βραδιά για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ανακαίνηση του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου στο χωριό Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.
Βραδιά γέλιου με την αφιλοκερδή συμμετοχή του Στάθη Μονιάκη στον χώρο του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Πατσιδών.
Πλήθος κόσμου γέμισε τον προαύλιο χώρο του συλλόγου σε μια όμορφη και απο πλευράς καιρού βραδιά και γέλασε προσπαθώντας έστω και για λίγο να ξεχαστεί απο τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Με σουβλάκια και μπυρίτσες ο κόσμος συνόδευσε την βραδιά όπου τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στην ενορία του χωριού για την προσπάθεια ανακαίνησης του ναού της Αγίας Παρασκευής.




Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο αντιδήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων κύριος Δακανάλης.

Την βραδιά άνοιξε ο εφημέριος του χωριού Πατσίδες πατήρ Διονύσης όπου εξήρε το έργο και την κίνηση του πολιτιστικού συλλόγου να διοργανώσει μια εκδήλωση για αυτό τον πολύ ωραίο λόγο.
Ευχαρίστησε εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά και που με τον οβολό τους συνεισφέρουν στην προσπάθεια της ενορίας.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Κωσταντινίδης Τάσος όπου και ευχαριστώντας τον κόσμο ενημέρωσε για τους λαχνούς στήριξης με πλούσια δώρα που δημιουργήθηκαν ώς προς την ανακαίνηση του ναού.




Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ζωγραφιστός Μανόλης και ο Αντιπρόεδρος Γκούφας Κώστας.

Σημαντικό κομμάτι της βραδιάς ήταν η ένταξη και δημιουργία τμήματος εκμάθησης κρητικών χορών απο τον χοροδιδάσκαλο και γνήσια κρητικό Ανθρωπο Γιάννη Στιβακτάκη με καταγωγή απο την Βιάννο αλλά κάτοικο του χωριού Πατσίδες.





Την βραδιά  έντυσε μουσικά με μουσικές απο την ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο ο γνωστός D.J Παντελής Μπότσης.


Στην συνέχεια της βραδιάς το μικρόφωνο και την σκυτάλη της διασκέδασης πήρε ο Στάθης Μονιάκης όπου και προσπάθησε επιτυχώς να κάνει τον κόσμο να γελάσει και να διασκεδάσει με τα ανέκδοτα και τα χωρατά του.








Θερμά συγχαρτήρια ανήκουν στον αντιπρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Κώστα Γκούφα  ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της συγκεκριμένης βραδιάς , όπου σε συνεργασία με όλα τα μέλη του συλλόγου διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση.











 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Post Top Ad

.............