ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΟΧΩΡΑ ART WEEK ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΟΧΩΡΑ ART WEEK ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το Παλαιόχωρα “Art Week” ανοίγει τις πύλες του, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου. Σαράντα καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέρος εκθέτοντας τα έργα τους μέχρι τις 18 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα του Δήμου και σε 24 Art points στην Παλαιόχωρα (μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ξενοδοχεία και παραλίες). Στην έναρξη θα πραγματοποιηθεί ένα opening party στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Παλαιοχώρας.

Το Παλαιόχωρα “ART WEEK” ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και διήρκεσε μία εβδομάδα, απ’ όπου προήλθε και το όνομα της εκδήλωσης. Ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας αυτής κάποιοι άνθρωποι ζήτησαν να παραταθεί ο χρόνος για να προλάβουν να θαυμάσουν όλους τους πίνακες, τις φωτογραφίες και τα αγάλματα. Πλέον, το Παλαιόχωρα “Art Week” διαρκεί 16 ημέρες και φιλοξενεί ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι η “Υποβρύχια έκθεση” στην παραλία “Μέθεξις”. Αυτή είναι η δεύτερη χρονία που οι επισκέπτες μπορούν να καταδυθούν και να δουν την έκθεση. Φέτος 14 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια σειρά από φωτογραφίες, αγάλματα κ.ά. Το “Art Week” προσφέρει ένα πρόγραμμα που αποτελείται από υποβρύχια μουσική, καλλιτεχνικά για παιδιά, καλλιτέχνες επί το έργο και περιήγηση στα έργα με τη συνοδεία κάποιου καλλιτέχνη. Επίσης θα πραγματοποιηθούν: Art week Party (7.9), Μαραθώνιος χορού (10.9), δημιουργικό σεμινάριο χορού (11.9). Και γι’ αυτούς που επιθυμούν κάτι πιο εύκολο μπορούν να παρακολουθήσουν το “BUTHOH DANCE” (17.9). Για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί λοταρία.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί ένα εισιτήριο ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα από τα έργα των καλλιτεχνών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρτι κλεισίματος στις 18 του Σεπτέμβρη. Το Παλαιόχωρα “ART WEEK” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που οργανώνεται από κάποιους καλλιτέχνες και χρηματοδοτείται από χρήματα των ίδιων των καλλιτεχνών και τη στήριξη των τοπικών χορηγών. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.paleochora-art-week.com ή στο Facebook.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΟΧΩΡΑ ART WEEK ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............