Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στο Γυμνάσιο Παλαικάστρου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στο Γυμνάσιο Παλαικάστρου



Το  Γυμνάσιο Παλαικάστρου επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, προκειμένου να ευχηθεί για το νέο έτος και να διανείμει την Καινή Διαθήκη σε όλους τους μαθητές της Β΄ τάξης.
Ειδικότερα, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Παλαικάστρου και Αρχιερατικό Επίτροπο Δ΄ Αρχιερ. Περιφέρειας Αιδεσ. Πρωτ. Σπυρίδωνα Ρελάκη, πέρασε από τις τρεις τάξεις του σχολείου και μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος και για καλή πρόοδο, μοίρασε το συνοπτικό ημερολόγιο του 2018. Επίσης διένειμε στους είκοσι (20) μαθητές της Β΄ τάξης αντίτυπα της Καινής Διαθήκης, έκδοση του Κοινωφελούς Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Παναγία Ακρωτηριανή», με πρωτότυπο κείμενο και εγκεκριμένη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο μετάφραση των τεσσάρων Καθηγητών στη δημοτική γλώσσα.




Τέλος, ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές με τον Διευθυντή κ. Σωτήριο Θανασία και τους καθηγητές του σχολείου, στους οποίους πρόσφερε το ημερολόγιο τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως, που φέτος είναι αφιερωμένο στα χριστιανικά μνημεία Eνοριών της περιοχής Σητείας. 



Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στο Γυμνάσιο Παλαικάστρου

Post Top Ad

.............