Έκοψε την βασιλόπιτας της στο καφέ ΜΑΡΙΝΑ η δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την βασιλόπιτας της στο καφέ ΜΑΡΙΝΑ η δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών»


Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση στον χώρο της καφετέριας ΜΑΡΙΝΑ στο λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευή 19 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών».



Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός , αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τα μέλη της δημοτικής αρχής για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο δημοτικό έργο , τόνισε: «Το Ηράκλειο αλλάζει και πλέον όλοι αρχίζουν να το βλέπουν. Αλλάζει όψη με τα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει και τα υπόλοιπα που έχουν δρομολογηθεί και κυρίως , όπως είχαμε τονίσει προεκλογικά ότι αποτελεί βασικό μας στόχο, χάρις στη συνεργασία των δημοτών αλλάζει σταδιακά και νοοτροπία!
Εμείς παραμένουμε ανεξάρτητοι και ενωμένοι, σε πείσμα όσων προβλέπουν διαρκώς το αντίθετο και δεν έχουν βαρεθεί να διαψεύδονται και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας λέξη – λέξη.
Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία αυτής της θητείας και η σκληρή δουλειά των προηγουμένων ετών αρχίζει να γίνεται εμφανής. Είμαι βέβαιος, καθώς έχουμε θέσει γερές βάσεις σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων μας, ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι ακόμα καλύτερος. Το ίδιο και η επόμενη θητεία μας, Διότι θα υπάρξει και επόμενη θητεία, μην έχετε αμφιβολίες επ΄αυτού. 




Στην κοπή παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης - ο οποίος ήταν στο Ηράκλειο για το συνέδριο σχετικά με τον Ιατρικό Τουρισμό - και στον δικό του σύντομο χαιρετισμό εξέφρασε την άποψη ότι ο Δήμος Ηρακλείου έχει βρει έναν καλό τιμονιέρη και μια παράταξη που ξέρει τι θέλει και για αυτό πορεύεται στον σωστό δρόμο.


Την επιμέλεια της διοργάνωσης της άψογης βραδιάς είχε η κυρία Μαρία Τζιράκη Πατακού.





Πλήθος κόσμου, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και φίλοι γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες και καλό κρασάκι, ταξιδεύοντας με ήχους απο σαξόφωνο αλλά και με μελωδικά τραγούδια που αγαπήσαμε.
Η κυρία Χαρά Ασημινάκη μας ταξίδεψε με την υπέροχη φωνή της ενώ μουσικά έντυσαν τη βραδιά ο κύριος Τάσος Καρακούκας, στο πιάνο και ο κύριος Γιαννης Γεναράκης, στο σαξόφωνο.
Ευχαριστούμε την Tsigenis wood craft για το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί!







Post Top Ad

.............