Συνεχίζεται το Θεατρικό καλοκαίρι στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται το Θεατρικό καλοκαίρι στα Χανιά

Θεατρικό καλοκαίρι στα Χανιά, καθώς συνεχίζονται οι αξιόλογες παραστάσεις από τα θεατρικά σχήματα.
O Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει το έργο του Πολυχρόνη Κουτσάκη “Όταν ήταν ευτυχισμένος”,  και σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου Ώρα έναρξης 21.15. Γενική είσοδος: 5€
Η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσικαλαριών παρουσιάζει το έργο “Η προξενήτρα” στο Δημοτικό Σχολείο Τσικαλαριών σήμερα Τρίτη, στις 21:00. Σκηνοθεσία : Στέλλα Αγιασμενάκη. Είσοδος ελεύθερη.



Θεατρική παράσταση “Ρωμαίος + Ιουλιέττα Μαζί και ζωντανοί επιτέλους” , θα δοθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και ώρα 21.00.
Ένας μαθητής της β’ γυμνασίου πείθει τους συμμαθητές του να ανεβάσουν το έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” προκειμένου να φέρουν κοντά δύο ντροπαλούς συμμαθητές τους που αγαπιούνται, αλλά δεν τολμούν να το εκφράσουν. Η διαδικασία του ανεβάσματος της παράστασης θα είναι γεμάτη αναποδιές, λάθη, ζήλιες, ευτράπελα, αμφιβολίες, αλλά το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει όλους.
Θεατρική διασκευή – Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννα Κοντολέων
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γεωργιακάκη Τζένη, Κακατσάκης Νεκτάριος, Κληματσάκη Μαρία, Λάμπρου Κώστας, Μελάκη Πωλίνα, Μελάς Αλέξανδρος, Μουντάκη Αλκμήνη, Μουντάκη Ελένη, Μπομπολάκη Ελένη, Μπυράκη Βιβή, Ξανθουδάκη Νατάσσα, Πάγγειου Βάσω, Σηφοδασκαλάκη ‘Ελια, Σπανουδάκης Νίκος, Τατσοπούλου Μάγδα.
Την παράσταση η οποία έχει ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων. Θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης για το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, και το ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ
“Κολωνάκι – Τζιτζιφιές 1953”, είναι ο τίτλος της μουσικοθεατρική παράστασης του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Τεχνών Αλma λibre, που θα δοθεί την Δευτέρα 4  Σεπτεμβρίο υστον Δημοτικό Κινηματογράφο “ΚΗΠΟΣ” και ώρα 21.00.
Αθήνα 1953. Ξεκινώντας από το Κολωνάκι και καταλήγοντας στις Τζιτζιφιές, δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται…
Τραγουδούν οι: Γιώργος Βεριδάκης, Μαριέλλα Βιτώρου, Μιχάλης Βόλακας, Βαγγέλης Βουτσαδάκης, Βασίλης Δασκαλάκης, Μάρω Δρακούλη, Μάριος Ηλιάκης, Χριστίνα Κούκου, Ελένη Κυδωνάκη, Βαγγέλης Λινοξυλάκης, Βασιλική Μάρκου, Ρίτα Μητρογώγου και ο μικρός Μάνος Βεριδάκης.
Είσοδος: 5 € Άνεργοι, παιδιά, άνω των 65, ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΚΥΡΩΣΗ
Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, παράσταση “Συνάντηση Τεχνών – Ονειροπαιχνιδίσματα”, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ κατόπιν ανακοίνωσης του διοργανωτή “Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας”.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............