Δεν θα παρευρεθεί ο δήμαρχος Σητείας στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τα προβλήματα του ΒΟΑΚ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Δεν θα παρευρεθεί ο δήμαρχος Σητείας στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τα προβλήματα του ΒΟΑΚ

Απών... θα δηλώσει ο δήμαρχος Σητείας απο την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή υπό τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο για τα προβλήματα του ΒΟΑΚ και τα τροχαία δυστυχήματα.

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ
" Δεν πάω σε μια ακόμη σύσκεψη που γίνεται στο Ηράκλειο " φέρεται να εξομολογήθηκε σε συνεργάτες του ο Πατεράκης. "Όποιος θέλει να δει το πρόβλημα, να έλθει εδώ που το ζούμε, να οδηγήσει το δρόμο και να καταλάβει με τα μάτια του πως είναι να αισθάνεσαι πολίτης β´ κατηγορίας". Μια ακόμη σύσκεψη στο Ηράκλειο για επικοινωνιακούς λόγους θεωρούν πως δεν θα δώσει τίποτα παραπάνω παρά μόνο ... γαλόνια σε εκείνους που την εμπνεύστηκαν και ο νοών νοείτο !
Μην παρά πετάτε πάντως το γεγονός πως ο Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη κάθοδο του στην Κρήτη όπου μίλησε στο Ηράκλειο έναρξη της περιοδείας του από το αεροδρόμιο Σητείας που όμως δεν έγινε ποτέ, αφήνοντας και πάλι τη στιφή γεύση στους Σητειακούς πως είναι τα αποπαίδια της Κρήτης!

Post Top Ad

.............