Ποδηλατόδρομοι για πάρκινγκ και κάδους απορριμμάτων στην πόλη της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ποδηλατόδρομοι για πάρκινγκ και κάδους απορριμμάτων στην πόλη της Σητείας

Οι σύγχρονοι ποδηλατοδρόμοι απαιτούν και σύγχρονες, μοντέρνες και δημιουργικές ιδέες σήμανσης. Με τόσες πολλές διαφορετικές μεθόδους, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για να ξεχωρίζει εύκολα το ποδήλατο και η ροή της κανονικής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, οι επιλογές μπορεί να φαίνονται αμέτρητες.


Δύο ποδηλατόδρομους εντόπισα στην πόλη της Σητείας σε πρόσφατη επίσκεψη μου που δυστυχώς με απογοήτευσαν. γνωρίζοντας ότι είναι καινούργιοι περίμενα να είναι καλοσυντηρημένοι και να βρίσκονται σε χρήση αλλά μάταια.
Στον πρωτο ποδηλατόδρομο κοντά στην λέσχη αξιωματικών Σητείας υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αραγμένοι κάδοι σκουπιδιών και ξεθωριασμένα χρώματα σήμανσης.


Στον δεύτερο ποδηλατόδρομο που εντόπισα ανεβαίνοντας προς το Νοσοκομείο Σητείας είναι παραπλεύρως του δρόμου σε ποιό ασφαλή σημείο με παρτέρια απο λουλούδια, να διαχωρίζουν τους ποδηλάτες απο τα οχήματα.
Αυτό όμως που δεν αντικρίσαμε στην Σητεία είναι ποδήλατα ή έστω κίνητρα να δοθούν δωρεάν ποδήλατα για τις μετακινήσεις του κόσμου.

Το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων είναι μια αυτοεξυπηρετούμενη υπηρεσία, που αφορά στη 
δωρεάν διάθεση ποδηλάτων δημόσιας χρήσης για βραχυχρόνια χρήση σε όλο την πόλη , μέσω ειδικών ηλεκτρονικών καρτών.
Το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και εύκολης πρόσβασης, φιλικό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, πρέπει να έχει πλεονεκτική θέση, να προβληθεί και να αποτελεί προτεραιότητα.




Post Top Ad

.............