Love me Do! Με την Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Love me Do! Με την Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Love me Do! Ένα σύγχρονο musical με επιλεγμένα τραγούδια των Beatles σε διασκευή για τετράφωνο σύνολο ερμηνεύει η Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:00 στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».



To λιμπρέτο της παράστασης επιμελείται ο Πολυχρόνης Κουτσάκης και ο Γιώργος Καλούτσης, τη σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφουν η Μαρία Μυρωτή και η Μαρία Παΐζη-Ντίνου, την μεταγραφή των τραγουδιών των Beatles επιμελείται ο Γιώργος Καλούτσης, την επιμέλεια των κοστουμιών έχουν η Μούκη Τσουρουνάκη και η Veronica Echenique, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Σφυράκη και της Λαμπρινής Μποβιάτσου, την επιμέλεια των βιντεοπροβολών έχουν ο Γιάννης Γιαννικάκης και ο Γιώργος Σφυράκης. Την Χορωδία διευθύνει ο Γιώργος Καλούτσης, ενώ βοηθός διευθυντή και πιανίστας της παράστασης είναι ο Νίκος Περάκης.



Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου Λυρικό και Μουσικό θέατρο, στον οποίο περιλαμβάνονται παραστάσεις έργων όπερας, οπερέτας, musical, μουσικού θεάτρου, ζωντανές ή μαγνητοσκοπημένες δορυφορικές αναμεταδόσεις επιλεγμένων παραστάσεων όπερας σε συνεργασία με την Metropolitan Opera of New York (The MET: Live in HD).

Post Top Ad

.............