Τέσσερις “βιβλιοφάγοι” της ευρύτερης περιοχής θα βραβευτούν σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στον χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ανωγείων! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Τέσσερις “βιβλιοφάγοι” της ευρύτερης περιοχής θα βραβευτούν σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στον χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ανωγείων!

«Πάντα φανταζόμουν τον παράδεισο ως ένα είδος βιβλιοθήκης»,
Λουίς Μπόρχες.
Σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ θα γίνει εκδήλωση στο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης στο ισόγειο του Δημαρχείου, στην οποία και θα βραβευθούν οι φίλοι της ανάγνωσης του χωριού μας  αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η δημοτική βιβλιοθήκη που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, από τον Δεκέμβριο του 2018,και ο Δήμος Ανωγείων θα βραβεύσουν τους τέσσερις ανθρώπους που διάβασαν τα περισσότερα βιβλία στη διάρκεια της λειτουργίας τους. Στην εκδήλωση θα παίξει κουκλοθέατρο και θα κάνει αφήγηση παραμυθιών η Ελένη Μπετεινάκη συγγραφέας παιδικών βιβλίων.


Θα βραβευτούν οι τέσσερις κάτωθι “βιβλιοφάγοι” μας:
-Αικατερίνη Σπιθούρη του Χατζή.
-Μαρία Κεφαλογιάννη “Γερογιάνναινα”.
-Βαγγέλης Πλουσής.
-Θωμάς Κουτάντος, από την Αξό.
Παρά την σύγχρονη εποχή του διαδικτύου πολλοί άνθρωποι ευτυχώς γοητεύονται ακόμα με την μαγεία της ανάγνωσης ενός βιβλίου, την μυρωδιά του χαρτιού στα δάχτυλα τους και την συντροφιά ενός όμορφου λογοτεχνικού έργου. Στα Ανώγεια με τη Δημοτική βιβλιοθήκη, με χιλιάδες τίλους βιβλίων που δημιουργήθηκε χάριν και στη μεγάλη προσφορά της οικογένειας του Ευάγγελου Κεφαλογιάννη (Κουντοβαγγέλη), αλλά και την σχολική βιβλιοθήκη “Γεώργιος Σμπώκος” που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Δημοτικό σχολείο, υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε οποιοδήποτε βιβλίο και λογοτεχνικό είδος επιθυμείτε. Ας στραφούμε περισσότερο στο βιβλίο. Η μαγεία του είναι αξεπέραστη! Ευελπιστούμε και σε γρήγορη λύση στο κενό που έχει δημιουργηθεί τους δυο τελευταίους μήνες λόγω της λήξης των συμβάσεων εργασίας με συνέπεια η βιβλιοθήκη να ανοίγει λόγω εθελοντικής δράσης δυο γυναικών. Ο Δήμος Ανωγείων προτίθεται πάντως να καλύψει άμεσα αυτό το κενό με τις πρώτες θέσεις εργασίας που θα προκηρυχθούν με τη νέα χρονιά.

Post Top Ad

.............