Μινι μαρκετ το πρωι... νυχτερινο σχολειο και πλεον Πανεπιστήμιο! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Μινι μαρκετ το πρωι... νυχτερινο σχολειο και πλεον Πανεπιστήμιο!

Ο ανιψιος και Συνεργάτηςτου ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Μάνος Χαιρέτης, ξάφνιασε ευχάριστα για ακόμα μια φορά φίλους και γνωστούς αφού απέδειξε ότι το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε σε επιτυχίες επαγγελματικές και σπουδαστικές τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα.
Με ρυθμούς που άλλοι στην ηλικία των 28 ετών θα εγκατελειπσν ο Μανος συνδυασε δουλεια σχολειο και πολλες αλλες δρασεις που κανει και καταφερε να επιφερει την επιτυχια.

Ο Μανος Χαιρετης κατάφερε την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενισχυοντας τις γνωσεις του σε συνδυασμο με την καλυτερη ποιοτητα ζωης του που θα ερθει απο τον κλαδο λογιστικης που επελεξε.


Ο Μάνος Χαιρέτης τέλειωσε το σχολείο το 2011, με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Ομως ξαναεπέστρεψε στα θρανία για να πάρει και την ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν από το πρωί ως το απόγευμα στο μίνι μάρκετ που διατηρεί στην περιοχή του Μασταμπά, επί της οδού Μελίνας Μερκούρη 37 στο Ηράκλειο, ενώ αμέσως μετά παρακολουθούσε τα μαθήματα στο 4ο εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου.
Με συμμετοχές στα κοινά του σχολείου και όχι μόνο.
Η απόδοσή του στις πανελλήνιες εξετάσεις δικαίωσε την προσπάθεια που είχε καταβάλλει, αφού πλέον είναι φοιτητής στο τμήμα Λογιστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στο Ηράκλειο.
Ο ίδιος, ευχαριστει όλους τους καθηγητές του σχολείου που ήταν στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη πορεία!

Post Top Ad

.............