Συγχαρτήρια απο τον δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρτήρια απο τον δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να Συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές του Δήμου μας για την επιτυχή ευόδωση των προσπαθειών τους. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και στους γονείς των μαθητών, οι οποίοι αδιάκοπα φροντίζουν για την πρόοδο των παιδιών μας, και κατά συνέπεια για την ουσιαστική ανάπτυξη της κοινωνίας μας.


Ως νέα Δημοτική Αρχή ευχόμαστε στις νέες και τους νέους του τόπου μας να σπουδάσουν με όραμα και αγάπη το γνωστικό αντικείμενο που επέλεξαν, και μέσω της ακαδημαϊκής τους πορείας να επικοινωνήσουν την Σητειακή κουλτούρα και τις αξίες της κοινωνίας μας.
Με την ίδια θέρμη άλλωστε υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε κι εμείς τους νεοεισαχθέντες φοιτητές του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Μεσογειακού Πανεπιστημίου που εδρεύει στην πόλη μας. Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε επίσης σε όλους του μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της επιλογής τους, υπενθυμίζοντας τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειες τους, ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις. Να είναι δε βέβαιοι πως με επιμονή, εργατικότητα και συνέπεια αργά ή γρήγορα θα επιτύχουν τους στόχους τους.
Καλή Δύναμη και Υγεία σε Όλους.

Post Top Ad

.............