Σειρά εκδηλώσεων και φιλανθρωπικά παζάρια στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Σειρά εκδηλώσεων και φιλανθρωπικά παζάρια στα Χανιά

Ο “ΑΣΤΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ” ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ BEATLES
Για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων οι δύο Χορωδίες του Δήμου Χανίων ετοιμάζουν ένα μουσικό-θεατρικό δίπτυχο στις 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” με ελεύθερη είσοδο.
•«Ο Αστρογέννητος” από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Χανίων, Μουσική Σύνθεση : Νίκος Περάκης, λιμπρέτο: Αρίστη Συντυχάκη, πιάνο: Νίκος Περάκης, πλήκτρα : Αφροδίτη Μητσοτάκη.
•«Love me do» βασισμένο σε τραγούδια των Beatles, από την Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων. Λιμπρέτο: Πολυχρόνης Κουτσάκης και Γιώργος Καλούτσης. Διεύθυνση: Γιώργος Καλούτσης, Πιάνο : Νίκος Περάκης.
Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Santa Run, Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, Πνευματικό Κέντρο. Προαιρετικά θα υπάρχει κουτί εισφοράς υπέρ του σκοπού του Santa Run Chania.



ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
•Σήμερα στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων θα γίνει δραματοποιημένη παρουσίαση παραμυθιού της Σοφίας Μαντούβαλου με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδικές αποχρώσεις του Μουσικού Συνόλου  Vamos Ensemble, για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Χανίων. Επίσης,  στις 5.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων θα γίνουν δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού, κατασκευή κορόνας και ρυθμικά παιχνίδια για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Χανίων.
•Σήμερα στις 9.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων: «All You Need-Je Love».  Θεατρική παράσταση από το Θεατρικό/Καλλιτεχνικό Σωματείο «Σκηνή Χωρίς Όρια». Σκηνοθεσία, Στέλλα Σκορδαρά.

ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
•Για 12η συνεχόμενη χρονιά, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων οργανώνουν στο χώρο του σχολείου σε συνεργασία με τη διεύθυνση, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και απόφοιτους του σχολείου, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τις ανάγκες μαθητών και για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την Κυριακή 16/12/2018, από τις 9.30 π.μ. έως τις 8 μ.μ., μπορείτε να επισκεφτείτε το χώρο του σχολείου για να θαυμάσετε τις δημιουργίες μαθητών, καθηγητών και γονέων και να συνδράμετε με το δικό σας τρόπο στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.
•Ολοκληρώνεται σήμερα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι των “Γιατρών του Κόσμου” στην Πύλη Σαμπιονάρα με ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 2 μ.μ. – 10 μ.μ., Σάββατο – Κυριακή 10 π.μ. – 10 μ.μ..
•Από 15 έως 18/12 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τους Νέους Πολίτες του Κόσμου στην Πύλη Σαμπιονάρα.
•Οι φιλοξενούμενοι και οι εργαζόμενοι της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης
του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, οργανώνουν χριστουγεννιάτικο παζάρι χειροποίητων δημιουργιών τους, στο χώρο της Στέγης
(Τέρμα Εμμ. Πιμπλή – Αγ. Ιωάννης) από την Παρασκευή 14 έως και την  Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.
Ώρες λειτουργίας: από 12 το μεσημέρι έως 8 το βράδυ.


ΧΟΡΩΔΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
Η Χορωδία Χανίων με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τη συμμετοχή της  Δημοτικής Χορωδίας Ρεθύμνου,της Παιδικής Χορωδίας του Βενιζέλειου Ωδείου και του Συνόλου Πνευστών CON BRIO, διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Πνευματικό  Κέντρο Χανίων, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οργανώνονται και στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο στην Κίσσαμο από 14 έως 18 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
•Παρασκευή 14/12: 6.30 μ.μ.: Εναρξη εκδηλώσεων. “Παραδοσιακά Κάλαντα” και ομιλία .
•Σάββατο 15/12: 10 π.μ.: Εκδήλωση με τον Αθλητικό Ομιλο. 6.30.: Θεατρική παράσταση: “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” από τη θεατρική ομάδα των μελών του ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ Χανίων.
•Κυριακή 16/12: 10.30 π.μ.: Παρουσίαση του Simultane Blind Chess, 11.30: Φιλανθρωπικό τουρνουά σκακιού.
•Δευτέρα 17/12: 10 π.μ.: Συνάντηση σχολείων με τη συγγραφέα Εύα Κασιάρου, 7 μ.μ.: παραδοσιακά κάλαντα από τη Χορωδία Παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Κ.Σ.
•Τρίτη 18/12: 10 π.μ.: Συνάντηση σχολείων με τη συγγραφέα Εύα Κασιάρου. 6.30 μ.μ.: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τις Σχολές Κλασικών και Μοντέρνων Οργάνων του Ωδείου της Ι.Μ.Κ.Σ.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο παζάρι υπέρ των δομών του Αννουσάκειου Ιδρύματος. Είσοδος ελεύθερη.

Post Top Ad

.............