Εικόνες ντροπής στο Αεροδρόμιο Σητείας με τουρίστες να κάθονται στο πάτωμα ελλείψη καθισμάτων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Εικόνες ντροπής στο Αεροδρόμιο Σητείας με τουρίστες να κάθονται στο πάτωμα ελλείψη καθισμάτων


Τον Οκτώβριο του 2015 τοποθετήθηκαν ( δείτε εδώ ) με έξοδα του Δήμου Σητείας στον αεροσταθμό της πόλης και συγκεκριμένα στην αίθουσα των αναχωρήσεων, 70 νέα καθίσματα με συνολικό κόστος δωρεάς 20.00 ευρώ.
Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια και το αεροδρόμιο της Σητείας απογείωσε τις αφίξεις και αναχωρήσεις του δεδομένο συμφωνιών που κλείδωσαν τσάρτερ τουριστών απο Σκανδιναβικές κυρίως χώρες, κάτι που ανέβασε τον πήχη των προσπαθειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων τόσο με το αεροδρόμιο άμεσα ( Αερολιμενάρχη και υπαλλήλους ) αλλά και των τουριστικών πρακτόρων και επιχειρηματιών της πόλης.


Η συνεχή προσπάθεια καλύτερων συνθηκών παραμονής των επιβατών στον χώρο του αεροσταθμού είναι μονόδρομος, που πολλές φορές όμως παραβιάζεται.

Αύγουστος 2018 με αυξημένη κίνηση στο αεροδρόμιο της Σητείας και οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του site που περίμενε την πτήση του μαρτυρούν ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Έλλειψη περισσότερων καθισμάτων αναγκάζει τον κόσμο να κάθετε στο πάτωμα, να τοποθετεί τα μπουκάλια με το νερό και τα αναψυκτικά του στο δάπεδο.
Μητέρες με τα παιδιά τους ξεκουράζονται ακουμπώντας στις κολόνες του αεροσταθμού, δημιουργώντας κυκλικά με τους υπόλοιπους επιβάτες μία όμορφη παρέα...

Εικόνες ντροπής που μας θυμίζουν χώρους σύναξης
 ( μεταναστών σε κλειστά γήπεδα )
Εικόνες απογοήτευσης για τους τουρίστες που κρατούν στο μυαλό τους τις όμορφες εικόνες της πόλης που φιλοξενήθηκαν αλλά και την μοιραία φράση που λέει
( Η πρώτη και η τελευταία εντύπωση )
Εικόνες που δυσφημίζουν το αεροδρόμιο κόσμημα της πόλης της Σητείας.

Η ευγενική δωρεά του δήμου Σητείας πρίν απο 3 χρόνια τελικά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή, δεδομένο ότι η εμπορική κίνηση των επιβατών έχει αυξηθεί, αλλά χωρίς να έχει υπάρξει η αναγκαία πρόβλεψη, με βάση τα σημερινά δεδομένα επισκεπτών.






Post Top Ad

.............