Ο Γιώργος Γκερεδάκης και η μουσική πύλη ( Μ ένα λαγούτο στη Μικρασία ) σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου στο κηποθέατρο Μάνος Χατζηδάκις - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο Γιώργος Γκερεδάκης και η μουσική πύλη ( Μ ένα λαγούτο στη Μικρασία ) σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου στο κηποθέατρο Μάνος Χατζηδάκις


«Μ’ ΕΝΑ ΛΑΓΟΥΤΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΕΡΕΔΑΚΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΛΗ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΚΟΚΟΚΑΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
ΣΗΦΗΣ ΣΤΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ GUEST Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 21.00
ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΤΣΙΤΣΙΜΠΑΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΜΠΕΖΩΝΗ
Στον ρόλο του Αριστοφάνη ο Μιχάλης Σφακιανάκης
Η παράσταση είναι σύνθετη και περιλαμβάνει μουσική , θέατρο και χορογραφία και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μαρίνου Ιδομενέως. Η ιστορία αποτελεί ένα ταξίδι , μια προσέγγιση ,στον μουσικό πολιτισμό της αιματοβαμμένης γης της Μικρασίας ,μέσα από την οπτική μουσική γωνία του Κρήτα καλλιτέχνη. Πως μπορεί πραγματικά εκείνος να αισθανθεί και να αποδώσει καλλιτεχνικά αυτούς τους θησαυρούς της Μικρασίας με τον δικό του τρόπο και έκφραση ; Πως θα προσεγγίσει και θα αποκαλύψει τα διαφορετικά σημεία και τις επιρροές του μουσικοχορευτικού πολιτισμού των δυο περιοχών ,Κρήτης και Μικρασίας ; Πως ο Αριστοφάνης μας θα εμπλέξει την σύγχρονη σάτιρα του στο μουσικό μας σεργιάνι ; Για όλα αυτά σας περιμένουμε στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζηδάκης την Τετάρτη 8 Αυγούστου ώρα 21.00.



Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό . Η συναυλία γίνεται με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και με την ευγενική Χορηγεία Γυμναστήρια DIVINE και Μέλι Νύβριτος Στ. Τσακαλάκης.
Χορηγοί Επικοινωνίας Ράδιο Κρήτη ,Κρήτη Πόλεις και Χωριά και Ράδιο Κρητικός.

Στον ρόλο του Αριστοφάνη ο Μιχάλης Σφακιανάκης

Ο Γιώργος Γκερεδάκης Κρητικό Λαούτο ,Σάζι , Ούτι ,Πολιτικό Λαούτο και Τραγούδι.

Η ορχήστρα Μουσική Πύλη : Άρης Κουτεντάκης :Κιθάρα,Αποστόλης Κισσαμιτάκης :Φλάουτο ,Λεονάρντο Σοπί : Βιολί, Πάνος Αργύρης : Μπάσο , Νίκος Μαρκογιαννάκης : Μαντολίνο , Δημήτρης Βασμαρής : Μπουζούκι και ο Νικος Μοσχονάς στα κρουστά.


Post Top Ad

.............