Συνεχίζεται η έκθεση βιβλίου στην πλατείας Ελευθερίας Ηρακλείου έως 5 Αυγούστου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Συνεχίζεται η έκθεση βιβλίου στην πλατείας Ελευθερίας Ηρακλείου έως 5 Αυγούστου

 Στην έκθεση  θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις. Οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου  πιστοί στο ραντεβού τους με τους βιβλιόφιλους θα βρίσκονται για 19 απογεύματα στο γνωστό πόστο της Πλατείας Ελευθερίας. Με καινούργιες και παλιότερες εκδόσεις, με θεματική ποικιλία, με βιβλία που απευθύνονται σε φανατικούς, αλλά και σ περιστασιακούς αναγνώστες και βεβαίως με πολλά βιβλία για τα παιδιά.



Θα συζητήσουν με τους φίλους της ανάγνωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του βιβλίου για τη δύσκολη πορεία του μέσα από τις ηλεκτρονικές συμπληγάδες. Το μήνυμα που στέλνουν είναι πως η αγάπη για τον πολιτισμό είναι συνυφασμένη με την αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση.
Στη φετινή έκθεση συνδράμει για άλλη μια φορά το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου. Συνεχίζεται η συνεργασία με τον σύλλογο Διαβάζω για τους άλλους, με το σκακιστικό σύλλογο ΟΦΗ και υπάρχει συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
Η έκθεση θα διαρκέσει  ως την Κυριακή 05 Αυγούστου 2018και θα λειτουργεί καθημερινά (και τις Κυριακές) από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.

Συνεχίζεται η έκθεση βιβλίου στην πλατείας Ελευθερίας Ηρακλείου έως 5 Αυγούστου

Post Top Ad

.............