Γιορτή για την ημέρα της Γης με έκθεση παιδικής ζωγραφικής στις 22 Απριλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Γιορτή για την ημέρα της Γης με έκθεση παιδικής ζωγραφικής στις 22 Απριλίου

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22 Απριλίου) διοργανώνει για τα Δημοτικά Σχολεία  ο Όμιλος  Φίλων της Τέχνης σε συνεργασία με την “Παγκρήτια Ενωση Εικαστικών: Νεώριον Τέχνης”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου την ερχόμενη Κυριακή στις 7 μ.μ. Παράλληλα θα λειτουργεί  έκθεση παιδικής ζωγραφικής και θα βραβευθούν οι μαθητές  που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διενεργεί ετησίως ο Όμιλος Φίλων της Τέχνης Επίσης θα παρουσιασθούν διάφορα δρώμενα απο μαθητές και από τον Σύλλογο “Νεώριον Τέχνης” και θα βραβευθεί  η κ. Βασιλική Τζάλου για την προσφορά της για ένα όμορφο δρόμο στα Χανιά. Η έκθεση λειτουργεί απο τις 16 Απριλίου στο Νεώριο του Μόρο.

ΣΤΟ ΚΑΜ
Στο μεταξύ εγκαινιάζεται αύριο στις 7.30 μ.μ. στο ΚΑΜ η έκθεση «Μία είναι η Αρχή…», που αποτελεί τη δεύτερη ενότητα της σειράς έργων της εικαστικού Αγλαΐας Περράκη με τίτλο «Το τέλος είναι η αρχή».   Στα εγκαίνια καθώς και την Κυριακή 29 Απριλίου στις 8.30 μ.μ. ο πιανίστας Δημήτρης Ντρουμπογιάννης θα ερμηνεύσει τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του.
Πρόκειται για τη σύμπραξη τριών καλλιτεχνών: εικαστικά: Αγλαΐα Περράκη, καλλιτεχνικό κόσμημα: Ηρώ Ξενάκη, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις – πιάνο: Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.


Γιορτή για την ημέρα της Γης με έκθεση παιδικής ζωγραφικής στις 22 Απριλίου

Post Top Ad

.............