Οι Tango with Lions την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Βυρσοδεψείο στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Οι Tango with Lions την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Βυρσοδεψείο στα Χανιά


Οι Tango with Lions σχηματίστηκαν το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου). Ξεκινώντας σαν μια μεταβαλλόμενη ομάδα μουσικών εξελίχθηκαν στη σημερινή σταθερή πλέον σύνθεση του συγκροτήματος. Το ντεμπούτο album, “VerbaTime”, κυκλοφόρησε το 2010 και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, ενώ το κομμάτι “In A Bar” έχει σπάσει ρεκόρ ακροάσεων στο you tube. Το δεύτερο album “A Long Walk” κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2013 και συμπεριλήφθηκε μέσα στους καλύτερους δίσκους της χρονιάς από τον μουσικό τύπο, ενώ ψηφίστηκε στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα albums του 2013 από το Mixgrill.gr.



Τα τραγούδια των Tango with Lions είναι ένας μεγάλος περίπατος, όπου οι γλυκόπικρες μελωδίες και οι ονειρικοί στίχοι συναντούν γεμάτες ενορχηστρώσεις. Ατμοσφαιρικός ηλεκτρισμός με σκοτεινά ξεσπάσματα, μυσταγωγικές μελωδίες τρομπονιού, ένα παλιό πιάνο και ένα σκοτεινό και στιβαρό rhythm section, πλαισιώνουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που πλανάται γύρω από τη φωνή της Kat. Κάθε τραγούδι των Tango with Lions είναι και μια μικρή ιστορία, με διαδρομές μέσα σε σκοτεινά όνειρα, νυχτερινά ταξίδια, ηλιόλουστες φαντασιώσεις, αναμνήσεις και ιστορίες αγάπης και αποχωρισμού.
Ο τρίτος δίσκος τους αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Inner Ear Records.



===================================================

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ( Wolve eNt. ) δραστηριοποιείται στον χώρο του Djing, της διοργάνωσης συναυλιών/ πολιτιστικών εκδηλώσεων και της φωτογραφίας.

Σαν Dj εχει εμφανίσεις τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε μερικά από τα πιο γνωστά και cool bars και clubs.
Εχει μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες της Ευρωπαικής Underground σκηνής όπως:
The Captain (IT), Kognitif (FR), ProleteR (FR), Jon Kennedy (UK), mononome (GR), Kill Emil (GR), Stiko (GR), mCurtis (GR), Cheese Royale (GR), Mosek (GR), Shy Nee (GR) and many more... Επίσης υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Groovetica, με τους οποίους διοργάνωσαν πολλές live εμφανίσεις....
Ghetto Funk, Old Skool Hip Hop, Breaks, Trap, Dubstep, Dub, Reggae, DnB, Electro Swing, Disco κ.α. είναι η βάση. Από εκεί και πέρα με διάφορες τεχνικές mixing και scratching βγαίνει ένα δυναμικό αποτέλεσμα με πολυ groove.

Στον χώρο της διοργάνωσης συναυλιών/ πολιτιστικών εκδηλώσεων η έδρα βρίσκεται στα Χανία, αρκετές φορές όμως βρίσκεαι εκτός συνόρων. Κάποιες απο τις συναυλιες - events που έχει διοργανώσει είναι τα εξής: Liset Alea (Nouvelle Vauge), Διονύση Σαββόπουλο, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ορφέα Περίδη, Δημητρη Ζερβουδάκη, Μπάμπη Στόκα, Λιζέτα Καλημέρη, Sugah Spank & The Swing Shoes, Haig Yazdjian, Encardia, Boombastic κ.α.
Επίσης υπήρξε μέλος στην ομάδα διοργάνωσης όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων από το 2011 έως και το 2016.

Στο χώρο της φωτογραφίας βρίσκεται από το 2012 με την συμμετοχή του στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας στους απόφοιτους των μαθημάτων του Μιχάλη ΚαλαΪτζάκη.
Τον Οκτώβρη του 2017 εξέθεσε την πρώτη του ατομική δουλειά στα Χανιά με τίτλο "TRuE or FaLSE". Μετά από μεγάλη απήχηση και καλές κριτηκές από ειδήμονες του χώρου, η έκθεση θα ταξιδέψει σε διάφορες galery όλης της χώρας.

Οι Tango with Lions την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Βυρσοδεψείο στα Χανιά

Post Top Ad

.............