Σκουριασμένα καρτοτηλέφωνα χωρίς συσκευές στη πόλη της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Σκουριασμένα καρτοτηλέφωνα χωρίς συσκευές στη πόλη της Σητείας

Όποιος δεν έχει πάει φαντάρος και δεν έχει στηθεί μπροστά σε καρτοτηλέφωνο να περιμένει με υπομονή πότε θα περάσει η ώρα να μιλήσουν και οι 8.374.893.748.37 μπροστά του δεν γνωρίζει τι θα πεί καρτοτηλέφωνο.

Η τεχνολογία τρέχει με γοργούς ρυθμούς και η επικοινωνία μείωσε τις αποστάσεις και αύξησε αντιστρόφως ανάλογα τις επαφές... τουλάχιστον τις προσωπικές.
Στην Σητεία που εδώ και χρόνια χτίζει γέφυρες... επικοινωνίας, και παλεύει με την εξωστρέφεια της, στην Σητεία του 2017 που ατενίζει με αισιοδοξία και ελπίδες το μέλλον οι τηλεφωνικές επαφές περασμένων δεκαετιών ( όχι πολλών ) διατηρούνται άνευ συντήρησης για να μας θυμίζουν τις ωραίες επαφές της τηλεκάρτας και του τραγουδιού του Γιάννη Βαρδή


Στην παραλιακή της όμορφης πόλης το κίτρινο καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά ουσιαστική του ύπαρξη και χρήση.
Σκουριασμένος ( θάλαμος ) χωρίς συσκευή με καλώδια να κρέμονται, και με κεραίες να αγναντεύονταν συνθέτουν το όμορφο τοπίο του χώρου που αδίκως φιλοξενείται.
Αναρωτιέμαι δεδομένο της αχρηστίας του τι εξυπηρετεί να εξακολουθεί να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.
Αναρωτιέμαι έαν το έχουν ανακαλύψει οι υπεύθυνοι τεχνικοί της υπηρεσίας και άν θα αποφασίσουν να το αντικαταστήσουν ή να το αφαιρέσουν.




Post Top Ad

.............