Ευχαριστήριο του συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήριο του συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης

Μετά την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις της Κρήτης από 9-13 Οκτωβρίου 2017 η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.


Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική τους συμμετοχή τους: την Αγγελάκη Λίλιαν διακοσμήτρια στα Χανιά και τον Στέλιο Ζερβό δημοσιογράφο στο Ηράκλειο που «φόρεσαν» την στολή προσομοίωσης και περιέγραψαν την εμπειρία τους .
Τη Ελευθερία Συνατσάκη για την επιμέλεια του θεατρικού δρώμενου, τον ηθοποιό Δομίνικο Ταβερναράκη και τις εθελόντριες:
Νίκη Πλουμίδου,Αννα Τσαφαντάκη και Κατερίνα Στυλιάρα για την συμμέτοχη τους σε αυτό.
Την διατροφολόγο Μαρία Παπαδογιάννη για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση της στην ενημερωτική εσπερίδα στο Ρέθυμνο.
Τον χορευτικό όμιλο «Αετογιάννης» και τον Κ.Ζωράκη με το συγκρότημα του για το μουσικοχορευτικό κλείσιμο των εκδηλώσεων μας.


Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας για την παρουσία τους τόσο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μας όσο και για την επίπονη προετοιμασία τους.
Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε σε όλους τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς και των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών όλων των Νομών της Κρήτης για την εξαιρετική προβολή όλων των εκδηλώσεων μας και την ιδιαίτερη ευαισθησία με την οποία πρόβαλαν όλες τις δράσεις μας.
Οι εκδηλώσεις μας πραγματοποιήθηκαν με την αιγίδα της ΕΡΕ-ΕΠΕΕΡΕ και την Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων των παιδιών με ρευματικά νοσήματα “Ρευμαζην” με την ευγενική στήριξη των εταιρειών Abbvie,Lilly και UCB.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης

Post Top Ad

.............