Πραγματοποιήθηκε σε μία ξεχωριστή βραδιά η παρουσίαση της νέας δουλειάς των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Ψαραντώνη στο δίσκο των αδερφών Φραγκιαδάκη με τίτλο Χαραυγή. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε σε μία ξεχωριστή βραδιά η παρουσίαση της νέας δουλειάς των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Ψαραντώνη στο δίσκο των αδερφών Φραγκιαδάκη με τίτλο Χαραυγή.


Πραγματοποιήθηκε σε μία ξεχωριστή βραδιά και με την αίθουσα της οδού Ανδρόγεω να έχει κατακλυστεί απο κόσμο η μουσική συνάντηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Ψαραντώνη στο δίσκο των αδερφών Φραγκιαδάκη με τίτλο Χαραυγή. 
Το Πολύκεντρο Νεολαίας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που από νωρίς συγκεντρώθηκε προκειμένου να παρευρεθεί στην παρουσίαση του δίσκου. 



"Είμαι περήφανος που έχω δάσκαλο των Ψαραντώνη" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. "Είναι μεγάλη τιμή" προσέθεσε ο Ψαραντώνης. 
Ξεχωριστή στιγμή όταν οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου "Χαραυγή" με το κοινό να σηκώνεται όρθιο και να χειροκροτά. 





Post Top Ad

.............