Ζωντανά στο Ράδιο Κρήτη 101,5 η Σοφία Αρβανίτη μιλάει για την νέα της δισκογραφική δουλειά «Μία ατίθαση καρδιά» (Το πεντοζάλι του Έρωτα) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ζωντανά στο Ράδιο Κρήτη 101,5 η Σοφία Αρβανίτη μιλάει για την νέα της δισκογραφική δουλειά «Μία ατίθαση καρδιά» (Το πεντοζάλι του Έρωτα)

Στο στούντιο του Ράδιο Κρήτη 101,5 ζωντανά η Σοφία Αρβανίτη σε μια συνέντευξη με τον Κώστα Βενέτη στην εκπομπή Μπλεγμένα καλώδια.
Μιλάει για την νέα της δισκογραφική δουλεία, με τον τίτλο «Αλαβαρντάχαλα» που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού. 

Η νέα της δισκογραφική δουλειά από την RAIN MUSIC με τον τίτλο του πρώτου digital single, το οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, «Μία ατίθαση καρδιά» (Το πεντοζάλι του Έρωτα).
Η Σοφία Αρβανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αρχικά τραγουδούσε ποπ και αργότερα λαϊκό ρεπερτόριο. Από το 1987 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Νίκος Καρβέλας καθώς και συνθέτες όπως οι Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.
Άρχισε μαθήματα ορθοφωνίας και κλασικού χορού το 1978 και έξι χρόνια αργότερα της έγινε πρόταση να εμφανιστεί σε δημόσιο χώρο για να τραγουδήσει. Έτσι, το 1985 έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μια μπουάτ στην Πλάκα. Αργότερα, άρχισαν και οι συνεργασίες της με δημοφιλείς καλλιτέχνες των 80’s αλλά και οι προσωπικές της επιτυχίες.
Άξια αναφοράς είναι και η συμμετοχή της Bonnie Tyler στο κομμάτι «Πεθαίνω στην ερημιά (The desert is in your heart)», ένα κομμάτι με ροκ και ανατολίτικα στοιχεία. Λίγο αργότερα όμως η Σοφία Αρβανίτη είχε αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα της και να τραγουδήσει λαϊκά κομμάτια.
Από το 2003 μέχρι το 2007 δεν είχε δώσει δείγματα δισκογραφικής δουλειάς. Έτσι, τον Ιανουάριου του 2007 έντυσε μουσικά τη βραδιά της Κυπριακής γιορτής και το Νοέμβριο του ίδιου έτους εμφανίστηκε στο «on the rocks» με τον Πασχάλη και τη Μαντώ.






Post Top Ad

.............