Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Αυγουστινάκη ( Ποιητικοί στοχασμοί- Σκόρπιες ρίμες ) στο Ηράκλειο στις 12 Ιουνίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Αυγουστινάκη ( Ποιητικοί στοχασμοί- Σκόρπιες ρίμες ) στο Ηράκλειο στις 12 Ιουνίου


Αίθουσα Καστελάκη 
Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου
12 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.30



Οργανωτές: Σύλλογος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης « Νίκος Καζαντζάκης» 
Σύλλογος Λογοτεχνών « Κρητών Λόγος» 
Συντονιστής: Νίκη Μπελαδάκη
Ομιλητές: Ευγενία Περυσινάκη
Απαγγέλουν: Γεώργιος Αυγουστινάκης 
Δέσποινα Αυγουστινάκη

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Αυγουστινάκη ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ-ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΡΙΜΕΣ η οποία θα πραγατοποιηθεί στην Αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 19.30. 

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή.



Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Αυγουστινάκης γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Απίδια Σητείας στις νοτιοανατολικές εσχατιές της Κρήτης. Παρακολούθησε τα εγκύκλια μαθήματα στη γενέτειρά του και τις γυμνασιακές σπουδές στο 6/τάξιο γυμνάσιο Σητείας.
Φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και μετεκπαιδεύτηκε επί 2ετία στην Αθήνα. Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Μετά το διορισμό του υπηρέτησε σε σχολεία της Σητείας και του νομού Ηρακλείου, ως δάσκαλος και διευθυντής.
Εκλέχτηκε ως αιρετός στα Υπηρεσιακά συμβούλια της εκπαίδευσης: ΠΥΣΠΕ Νομού Ηρακλείου και ΑΚΥΣΠΕ του υπουργείου Παιδείας. Υπηρέτησε επί 4/ετία περίπου ως Προϊστάμενος Γραφείου Α/θμιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο.
Έχει δημοσιεύσει πολλά ποιήματα και πεζά κείμενα στις εφημερίδες: ΠΑΤΡΙΣ Ηρακλείου, ΝΕΑ ΕΠΑΡΧΙΑ Σητείας, στη Συνταξιουχική φωνή, εφημερίδα των πολιτικών συνταξιούχων νομού Ηρακλείου, στην εφημερίδα « ΟΙ ΣΤΕΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» του
Συλλόγου Σητειακών Ηρακλείου «Ο Μύσων» και στο «ΛΥΧΝΑΡΙ» ενημερωτικό δελτίο της Χριστιανικής Ένωσης Ηρακλείου «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Ασχολείται με την ποίηση, την πεζογραφία και τη λαογραφία. Έχει ασχοληθεί με την αγιογράφηση εικόνων, παρακολουθήσας επί 2/ετία σχετικά μαθήματα στη Ν.Ε.Λ.Ε.(Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης). Πολλά από τα ποιήματα και λαογραφικά του κείμενα έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Αυγουστινάκη ( Ποιητικοί στοχασμοί- Σκόρπιες ρίμες ) στο Ηράκλειο στις 12 Ιουνίου 

Post Top Ad

.............