Ανοιξε τις πόρτες το Οινόραμα, στον χώρο του Ζαππείου στην Αθηνα. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ανοιξε τις πόρτες το Οινόραμα, στον χώρο του Ζαππείου στην Αθηνα.

Ανοιξε τις πόρτες του το Οινόραμα, στον χώρο του Ζαππείου στην Αθηνα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και, βέβαια, η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, που οργανώνεται ανελλιπώς από το 1994. 
Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 250 οινοποιείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άρχισε σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου και θα διαρκέσει και έως τις 13 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών

 Η διάρκεια της έκθεσης είναι Σήμερα, στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά του κρασιού, η ετήσια έκθεση Οινόραμα είναι πιο ευέλικτη από ποτέ, χρήσιμη και προσιτή σε όλους, καταναλωτές και επαγγελματίες, με πρωταγωνιστή –τι άλλο;– το ίδιο το κρασί.
Είκοσι τρία χρόνια από το λανσάρισμά του, το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την πολυδιάστατη προβολή των εκθεμάτων της σε διάφορα κοινά-στόχους. Ταυτόχρονα, προβάλλει αποτελεσματικά εταιρείες και πρόσωπα πίσω από το κρασί, καθώς και τη φιλοσοφία τους, τόσο εντός έκθεσης, όσο και διαδικτυακά, μέσω της δυναμικής παρουσίας της στα κοινωνικά δίκτυα, που φέτος εντείνεται περαιτέρω.

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Το Οινόραμα διοργανώνεται και φέτος στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού. Οι όμορφες ψηλοτάβανες αίθουσες με το φυσικό φωτισμό, η εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα δεκάδες ξενοδοχεία και εστιατόρια που βρίσκονται σε απόσταση περπατήματος από το Ζάππειο, εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες σε εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.


Το Οινόραμα ανοίγει και φέτος τις πόρτες του σε μερικές επιλεγμένες εταιρείες αμπελοοινικού εξοπλισμού́ που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους το ελληνικό́ κρασί (Οινοτεχνία). Η παρουσία αυτή σε κεντρικό́ σημείο της έκθεσης εμπλουτίζει το Οινόραμα και δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου να κάνουν ουσιαστικές επαφές με οινοποιούς-εκθέτες, αλλά́ και με τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.









Εκτός από τις πολλές χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, επαγγελματίες (ανάμεσά τους και δεκάδες ξένοι) και οινόφιλους καταναλωτές, στο Οινόραμα αναμένονται φέτος δεκάδες αγοραστές οίνων και οινοχόοι από Κορέα και Ιαπωνία καθώς και ειδικοί του κρασιού από την Αγγλία, που έρχονται στην έκθεση με την Enterprise Greece. Ανάμεσα στους ξένους προσκεκλημένους ξεχωρίζουν οι παρουσίες των δημοσιογράφων οίνου Robert Joseph και Jamie Goode, οι οποίοι και θα μιλήσουν για τις διεθνείς τάσεις στην αγορά του κρασιού.






Εκτός των τειχών της έκθεσης και για την ακόμα μεγαλύτερη διάχυση του επώνυμου ελληνικού κρασιού, το Οινόραμα επαναλαμβάνει για τρίτη φορά την εβδομάδα οίνου Athens Wine Week.  Δεκάδες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστή το κρασί θα οργανωθούν στην πρωτεύουσα, φέρνοντας στο προσκήνιο τα καλύτερα ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά και τους δημιουργούς τους.





Ύστερα από διάφορες καινοτομίες που έγιναν το 2015 και το 2016 (Athens Wine Week, Αίθουσα Οινικών Αποκαλύψεων, ΕλλΟινικό Εστιατόριο, Discover Greek Wines/Πλατεία Γευσιγνωσίας, Τα Ελαιόλαδα των Οινοποιών κ.ά.) που συνεχίζουν να υποστηρίζονται και φέτος, στο Οινόραμα 2017 εγκαινιάζουμε:
  1. Την υψηλής αισθητικής αίθουσα Παράλληλων Εκδηλώσεων, με πρόσβαση από την Πλατεία Γευσιγνωσίας και
  2. Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage), με οθόνες σε διάφορα σημεία της έκθεσης, όπου θα προβάλλεται συνεχής ενημέρωση για την έκθεση συμπεριλαμβανομένου live feed από τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος στη συζήτηση με διάφορους τρόπους. Σας προσκαλούμε, εξάλλου, στο media center στην είσοδο της έκθεσης για να γνωριστούμε από κοντά.
Η επανάληψη της επιτυχημένης σειράς εκδηλώσεων των τελευταίων διοργανώσεων της έκθεσης, με στόχο να προσελκυσθεί και να ικανοποιηθεί ευρύ φάσμα κοινού, από τον οινόφιλο καταναλωτή μέχρι τον εξειδικευμένο αγοραστή του εξωτερικού, θα επιβεβαιώσει και φέτος πως το Οινόραμα αποτελεί ετήσιο ορόσημο για εκθέτες και επισκέπτες:


Post Top Ad

.............