Μουσική συνάντηση χορωδιών Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας αύριο Κυριακή 12 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Μουσική συνάντηση χορωδιών Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας αύριο Κυριακή 12 Μαρτίου

Μετά την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα για τη στήριξη των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων η Μικτή  Πολυφωνική Χορωδία  του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας στον Άγιο Νικόλαο, οι δύο χορωδίες ενώνουν και πάλι τις φωνές τους την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη διεύθυνση της κας Μαρίας Παπαγιαννάκη και η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό τη διεύθυνση του κ. Μανώλη Κανακάκη πρωταγωνιστούν σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ενισχύσει το έργο των Κοινωνικών Παντοπωλείων, υποστηρίζοντας τον συνάνθρωπο.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017  στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας και αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας.

Μουσική συνάντηση χορωδιών Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας αύριο Κυριακή 12 Μαρτίου

Post Top Ad

.............