Christmas Kids Festival στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου απο 20 έως 25 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Christmas Kids Festival στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου απο 20 έως 25 Δεκεμβρίου

Christmas Kids Festival of Crete - HHH Festivals
Εκδηλώσεις και φεστιβάλ όλων των ειδών έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο στον τρόπο που εκφραζόμαστε ως ανθρώπινα όντα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πρόκειται για εκφράσεις της ταυτότητας μας τόσο συλλογικής όσο και ατομικής.
Η ΗΗΗ Festivals οργανώνει με ήθος και μεράκι σε συνεργασίες με δήμους, οργανισμούς και κοινωνικές ομάδες, εκδηλώσεις που μπορούν να φέρουν διαρκή αντίκτυπο στην κοινωνία σε ότι αφορά την αλλαγή συμπεριφοράς των επισκεπτών.
Πρόκειται για μη κερδοσκοπικά Φεστιβάλ που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες με σκοπό την επιμόρφωση και την ανταλλαγή απόψεων σε όλους τους τομείς τις ανθρώπινης φύσης και τους σύγχρονους προβληματισμούς.

Η οργάνωση έχει αναγνωρίσει τις μεταβαλλόμενες τάσεις της εποχής μας και προσπαθεί να χρησιμοποιεί τα φεστιβάλ ως μέσο καλλιέργειας δεσμών ανάμεσα στους ανθρώπους και την φύση, βοηθώντας στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας και την ευαισθητοποίηση στους ρόλους που καλούμαστε όλοι να λάβουμε για μια βιώσιμη, αειφόρα και ευτυχισμένη διαβίωση.
Για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων η HHH Festivals διοργανώνει ενα παιδικό χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ με στόχο μικροί και μεγάλοι να βιώσουν την ξεγνοιασιά και την μαγεία των Χριστουγέννων μέσω του οποίου παιδιά και ενήλικες καλούνται να ανακαλύψουν, να παίξουν, να φανταστούν και να δημιουργήσουν

Christmas Kids Festival of Crete - Παγκρήτιο Παιδικό Φεστιβάλ & Χριστουγεννιάτικο bazaar

20 - 24 Δεκεμβρίου 2016
Το πανέμορφο αυτό φεστιβάλ με την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του νεόδμητου Πολιτιστικού Κέντρου στην πόλη του Ηρακλείου.
Ημέρες διεξαγωγής 20-24/12/2016.
Το ωράριο λειτουργίας 10:00-22:00 και η είσοδος των επισκεπτών σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.

Πέντε ημέρες ψυχαγωγίας με εργαστήρια, σεμινάρια, παιχνίδια, ταινίες, παραστάσεις και πολλές ευρηματικές εκπλήξεις για παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και παρουσιάσεις για ενήλικες.
Διεθνείς καλλιτέχνες, κλόουν, μάγοι, χορευτές, μουσικοί θα προσφέρουν κορυφαίες στιγμές κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.
Προωθείται η πρωτοβουλία για προσφορά ψυχαγωγίας και δίνεται η δυνατότητα σε οργανισμούς, κοινωνικές ομάδες και δημοτικούς φορείς να προωθήσουν προγράμματα ενίσχυσης.
Παιδιά και ενήλικες καλούνται να ανακαλύψουν, να παίξουν, να φανταστούν
και να δημιουργήσουν.
Στόχος είναι μικροί και μεγάλοι να βιώσουν την ξεγνοιασιά και την μαγεία των Χριστουγέννων.
Christmas Kids Festival  στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου απο 20 έως 25 Δεκεμβρίου

Post Top Ad

.............