Σήμερα Κυριακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Άνω Βιάννο με την συμμετοχή της χορωδίας ( ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα Κυριακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Άνω Βιάννο με την συμμετοχή της χορωδίας ( ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ )

Σήμερα Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στις 7:30 απόγευμα, τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, θ' ανάψουν στην Πλατεία Μιχαήλ Αρχαγγέλου, στην Άνω Βιάννο, υπό τις γλυκές μελωδίες της Χορωδίας Βιάννου "Στάθης Μάστορας", που θα τραγουδήσουν κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βιάννου και την συμπαράσταση του Δήμου Βιάννου. 


Την Χορωδία Ενηλίκων, θα συνοδεύσουν οι μουσικοί: Μάνθος Δαμουλάκης (λύρα), Ραφαήλ Δαμουλάκης (Λαούτο), Νίκος Παπαμιχαήλ (κιθάρα), Δημήτρης Σπανάκης (Τζουρά). Θα ακουστούν κάλαντα της Κρήτης, της Αθήνας, της Σμύρνης, της Ικαρίας, της Κεφαλονιάς, της Πελοποννήσου, του Πόντου, της Θράκης, της Καστοριάς κ.α. Θα διευθύνει ο Μαέστρος: Άρης Σφακιανάκης. 
Όπως κάθε χρόνο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βιάννου, θα μοιράσει δώρα σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά. Θα προσφερθεί κέρασμα από τον σύλλογο, ενώ όποιος-όποια επιθυμεί μπορεί να προφέρει τα δικά του εδέσματα. 
Προκαταβολικά, Χρόνια Πολλά!!!



Post Top Ad

.............