Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γεράνι του δήμου Πλάτανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γεράνι του δήμου Πλάτανιά

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου μαζί με χορό, παραδοσιακά κεράσματα και πολύ μουσική.
Την παράσταση έκλεψε, για τους μικρούς φίλους ο Άγιος Βασίλης, ενώ η χορωδία του ΕΠΑΛ Πλατανιά απέδιδε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, συνοδεία μουσικής νέων παιδιών της περιοχής. Η γιορτή συνεχίστηκε με χορούς από το Μουσικοχορευτικό Όμιλο Γερανίου, την ώρα που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Γερανίου διέθετε χειροτεχνίες και άλλα ” χριστουγεννιάτικα” δώρα στο “παζάρι” αλληλεγγύης.
Η φωταγώγηση έγινε από τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη μαζί με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γερανίου Γεώργιο Μαστορακάκη ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Δασκαλάκης. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Γερανίου σε συνεργασία μαζί με τον Δήμο Πλατανιά.
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............