Πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Κίσσαμο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Κίσσαμο

Τετραήμερο εορταστικών εκδηλώσεων που έδωσε την ευκαιρία, σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να μπουν σε κλίμα Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στην Κίσαμο με πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.).


Tο “κλου” των εκδηλώσεων ήταν η… “εξ ουρανού” εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος “προσγειώθηκε” στο «Σπίτι του» που είναι στημένο στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο Άγιος Βασίλης πήρε τα γράμματα των μικρών φίλων του, είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να παίξει μαζί τους και γενικότερα να στείλει το μήνυμα Αγάπης σε αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Παράλληλα, στην ίδια πλατεία πραγματοποιήθηκαν και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις όπως η ανάγνωση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από την κ. Κέλλυ Νικολακάκη, ενώ δεν έλειψαν τα κεράσματα γλυκισμάτων σε μικρούς και μεγάλους.
Στον ίδιο χώρο, εδώ και αρκετές ημέρες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με τα φουσκωτά παιχνίδια που έστησε φέτος ο Δήμος Κισσάμου.Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο “Ο μικρός Εγώ είμαι Εγώ”.Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ” η Νύχτα των Ευχών” που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στην Παραλία Τελωνείου στο Καστέλι, θα περιμένουν τους παρευρισκομένους μεγάλες εκπλήξεις, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............