ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΤΟΥ 2017 ΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΤΟΥ 2017 ΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Α΄ Συνεδρίου για την Κίσαμο (Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Κισάμου, Δήμος Πλατανιά, Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και  Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου) εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της  σ’ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του.  
Περίπου 43 ανακοινώσεις, 50 σύνεδροι επίσημα, και το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τους χώρους του Συνεδρίου όλες τις μέρες της διάρκειάς του, ήταν μια έμπρακτη δήλωση ότι η επαρχία χρειαζόταν αυτό το Συνέδριο, για την ανάδειξη άγνωστων και σημαντικών πτυχών της ιστορίας και του πολιτισμού της. 

Το εύρος των θεμάτων, το επιστημονικό επίπεδο των Ανακοινώσεων, οι εξαιρετικοί Σύνεδροι, καταξιωμένοι όλοι στους τομείς τους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν τον πολύτιμο καρπό των ερευνών τους, όλα πιστοποιούν και τεκμηριώνουν τη βαρύτητα του Συνεδρίου και τη σημασία του.
Α) Η Οργανωτική Επιτροπή, όπως ανακοινώθηκε και κατά την καταληκτήρια συνεδρία, έχει αποφασίσει να προχωρήσει το συντομότερο στην έκδοση των Πρακτικών του Συνεδρίου, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.
Β) Το Β’ Συνέδριο για την Κίσαμο θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2018. Η σχετική προκήρυξη με τις επί μέρους λεπτομέρειες  θα δημοσιευθεί σε εύλογο χρόνο, για την έγκαιρη προετοιμασία των ερευνητών.

Post Top Ad

.............