23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Για 2η συνεχόμενη χρονιά γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, την Παρασκευή 23 Απριλίου, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Αλικαρνασσού, θα γιορτάσουμε με πολύ μουσική και τραγούδι, για να μεταφέρουμε το μήνυμα του οργανισμού Make-A-Wish!

Όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους και γιορτάζουν την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980. Της ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, πριν από 36 χρόνια! 
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Αλικαρνασσού, θα γιορτάσουμε με πολύ μουσική και τραγούδι, για να μεταφέρουμε το μήνυμα του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχής Ελλάδος): τα υγιή  παιδιά δίνουν δύναμη, χαρά και ελπίδα στα παιδιά που παλεύουν σοβαρές και  απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. 
Σας περιμένουμε στην  Πλατεία των Λιονταριών, από 13:00-16:00, με προϊόντα και λαμπάδες του οργανισμού, για να υποστηρίξετε κι εσείς το έργο μας. 
23 Απριλίου...όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε-Wear Blue&Share, κοινοποιώντας τη φωτογραφία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και στο Instagram με #makeawishgreece και #worldwishday.
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να  πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 

Post Top Ad

.............