ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το παράρτημα Ηρακλείου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητών του νομού. Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016  και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του ΠΕΚ Ηρακλείου (Κτίριο Πρότυπου Πειραματικού Γ/σίου-Λυκείου, Ι. Κορνάρου –Εσταυρωμένος ) θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων μαθητών του Νομού Ηρακλείου στους ετήσιους διαγωνισμούς
«Ο Θαλής», «Ο Ευκλείδης», «Ο Αρχιμήδης» (Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα) καθώς και στον 4ο  μαθηματικό διαγωνισμό (για την Α΄ Γυμνασίου) «Ο Επιμενίδης» που διοργανώνονται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και το Παράρτημα της στο Ηράκλειο. Φέτος είναι 66 οι βραβευθέντες στο ΘΑΛΗ, από τους οποίους οι 5 διακρίθηκαν και στον ΕΥΚΛΕΙΔΗ, ενώ ο Μηνάς Μαργαρίτης πέτυχε τη μεγάλη διάκριση, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, " ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ".

Στην εκδήλωση, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην ΕΜΕ οι πρώην Πρόεδροι του  Παραρτήματος Καλυκάκης Εμμανουήλ (του Γεωργίου) και Γεώργιος Καναβάκης.
Μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου, θα παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα του  Μαθηματικού Ντίνου Κορδώση με τίτλο : «Αριθμών και σχημάτων διάλογοι».

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΒΡΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Post Top Ad

.............