ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η ομάδα Ζωγραφικής του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων «Εστία» και η εκπαιδεύτρια Ζωγράφος – Εικαστικός Κα Νατάσα Βλαχάκη διοργανώνουν Έκθεση Ζωγραφικής το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου στο Παρθεναγωγείο Μαλίων .
Σ’ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχoυν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, ένα πανόραμα έργων ζωγραφικής από παλιές και νέες  ζωγράφους όλων των τμημάτων της Κας Βλαχάκη, τα οποία είναι φτιαγμένα με μεράκι και πολύ αγάπη.
Επίσης το Σάββατο 23 Απριλίου θα αναβιώσει για πρώτη χρονιά φέτος στα Μάλια, το έθιμο με τα «Λαζαράκια». 


Η Παιδική – Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Εστία» υπό τη μουσική διδασκαλία του μαέστρου της κου Νίκο Αντωνακάκη, θα ψάλει τα κάλαντα του Λαζάρου στα γραφικά σοκάκια των Μαλίων. Τα παιδιά θα ξεκινήσουν από το πρώην Δημαρχείο Μαλίων στις 11.00 και με χαρά θα τραγουδήσουν στις γειτονιές απ’άκρη σ’άκρη, διαλαλώντας την Ανάσταση του Λαζάρου. Θα  μαζέψουν σε στολισμένα καλαθάκια με άνθη, αυγά, που θα τους προσφέρει ο κόσμος, τα οποία και θα βαφούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλίων, το πρωϊ της Μ.Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του Αγ.Νεκταρίου.



Είναι λοιπόν ευκαιρία για μια μικρή ανοιξιάτικη εξόρμηση του Σαββατοκύριακου στα Μάλια, για να απολαύσετε τους μικρούς καλαντιστές, τα Λαζαράκια μας, αλλά και για να επισκεφτείτε την Έκθεσης Ζωγραφικής που με ζήλο ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου μας στο Παρθεναγωγείο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης : 
Σάββατο 11.00 – 13.00 και 18.00 – 22.00
Κυριακή: 11.00 – 20.00

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............