ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ CRETA FARM ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ CRETA FARM ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Creta Farms στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με  πληροφορίες, από την πυρκαγιά δεν έχουν κινδυνεύσει εργαζόμενοι ενώ οι αιτίες παραμένουν άγνωστες.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Πυροσβεστική υπηρεσία Ρεθύμνου, ενώ λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι αποχώρησαν πυροσβεστικά οχήματα από τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Το έργο της πυρόσβεσης είναι δύσκολο καθώς οι θερμοκρασίες που έχουν αναπτυχθεί είναι μεγάλες και υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της στέγης στο τμήμα των εγκαταστάσεων που μαίνεται η φωτιά ενώ και οι πυκνοί μαύροι καπνοί από τα εύφλεκτα υλικά, κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτικοί.
Σημειώνεται ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραμένει προληπτικά στο τόπο του συμβάντος


Η εταιρεία αλλαντικών Creta Farms ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιο της εταιρείας και οι χοιροτροφικές μονάδες στην περιοχή του Ρεθύμνου δεν απειλούνται από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στις αποθήκες εμπορευμάτων, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ρέθυμνο Κρήτης. 

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε εκκένωση των εγκαταστάσεων που έχουν πληγεί. 
Παράλληλα, ενημερώνει ότι κανένα μέλος του προσωπικού της δεν έχει κινδυνέψει, καθώς εφαρμόστηκε απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών. Επίσης, τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας μεταφέρθηκε όλο το προσωπικό της εταιρείας σε ασφαλές μέρος. 

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η αιτία της πυρκαγιάς και προς το παρόν η εταιρεία δεν δύναται να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της. 
Οι εγκαταστάσεις και τα αποθέματα της εταιρείας είναι πλήρως ασφαλισμένα και η εταιρεία ενημερώνει ότι η παραγωγική διαδικασία και η τροφοδοσία της αγοράς θα συνεχιστεί ομαλά.



ΠΗΓΗ - www.kritionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............