Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Σητεία με πλήθος δραστηριότητες - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Σητεία με πλήθος δραστηριότητες


Με πλήθος κόσμου να συμμετάσχει και δίνει δυναμικά το παρόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σητείας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου απο τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Ζερβάκη.



Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία που βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό, και έζησαν απο κοντά στιγμές Χριστουγέννων  να ζωντανεύουν μπροστά τους.
Η αντίστροφη μέτρηση σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μαζί με πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με χορό και τραγούδι που απογείωσε την διάθεση.


Το Λύκειο Ελληνίδων έδωσε για ακόμα μια χρονιά το παρόν ξεσηκώνοντας τον κόσμο να χορέψει και να θυμηθεί ρυθμούς και ήχους περασμένων δεκαετιών.

Ακολούθησε συναυλία απο τους ΤΣΙΤΑ ΚΟΡΔΑ , ενω να αναφέρουμε ότι την Μουσική επιμέλεια, είχε ο  dj Καλικάντζαρος ‘’ Ταρατατζούμ’’παρουσίασε η Μάγισσα Ουρανία

Ο ερχομός του Άη Βασίλη έδωσε και φέτος μια διαφορετική νότα χαράς στην εκδήλωση.
Ο επί 35 χρόνια Αη Βασίλης της Σητείας μοίρασε ευχές και ελπίδα στα παιδιά, σκόρπισε χαρά και γέλιο και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μας φίλους.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο την δημοτική φιλαρμονική υπό την διεύθυνση του κ. Γιώργου Φουρναράκη πλαισίωσαν με όμορφες μουσικές την βραδιά.













Post Top Ad

.............