Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σητείας

Σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγει το σινεμά μας 6.30μμ στη Κεντρική πλατεία Σητείας!
Και τι καλύτερο να ξεκινήσουμε από τη χριστουγεννιάτικη κωμωδία ""Ο Γκριντς" . Φυσικά θα είναι ανοιχτά και τα σπιτάκια των κατασκευών με υπέροχα επιτραπέζια παιχνίδια, του face painting και του Άγιου Βασίλη.


*Όλες οι δράσεις (σινεμά, κατασκευές,face painting,Άγιος Βασίλης, επιτραπέζια) είναι δωρεάν για όλα τα παιδάκια!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Όταν η Δήμαρχος της Χούβιλ ανακοινώνει πως οι επερχόμενοι Χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί θα είναι τρεις φορές πιο μεγάλοι, οι Χους με τον ενθουσιασμό τους προκαλούν την αγανάκτηση του γκρινιάρη, πράσινου Γκριντς που ζει μαζί τον πιστό του σκύλο Μαξ σε μια σπηλιά του βουνού Κράμπιτ. Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα των Χους με το να υποδυθεί τον Άι Βασίλη και να πάρει τα στολίδια, τα τρόφιμα και τα δώρα ολόκληρης της πόλης. 

Όμως, η νεαρή Σίντι Λου Χου καταστρώνει ένα δικό της σχέδιο· να πείσει τον Άι Βασίλη να πραγματοποιήσει μια ευχή για τη μαμά της. Όταν η Δήμαρχος της Χούβιλ ανακοινώνει πως οι επερχόμενοι Χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί θα είναι τρεις φορές πιο μεγάλοι, οι Χους με τον ενθουσιασμό τους προκαλούν την αγανάκτηση του γκρινιάρη, πράσινου Γκριντς που ζει μαζί τον πιστό του σκύλο Μαξ σε μια σπηλιά του βουνού Κράμπιτ. 


Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα των Χους με το να υποδυθεί τον Άι Βασίλη και να πάρει τα στολίδια, τα τρόφιμα και τα δώρα ολόκληρης της πόλης. Όμως, η νεαρή Σίντι Λου Χου καταστρώνει ένα δικό της σχέδιο· να πείσει τον Άι Βασίλη να πραγματοποιήσει μια ευχή για τη μαμά της. Όταν η Δήμαρχος της Χούβιλ ανακοινώνει πως οι επερχόμενοι Χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί θα είναι τρεις φορές πιο μεγάλοι, οι Χους με τον ενθουσιασμό τους προκαλούν την αγανάκτηση του γκρινιάρη, πράσινου Γκριντς που ζει μαζί τον πιστό του σκύλο Μαξ σε μια σπηλιά του βουνού Κράμπιτ. 

Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα των Χους με το να υποδυθεί τον Άι Βασίλη και να πάρει τα στολίδια, τα τρόφιμα και τα δώρα ολόκληρης της πόλης. Όμως, η νεαρή Σίντι Λου Χου καταστρώνει ένα δικό της σχέδιο· να πείσει τον Άι Βασίλη να πραγματοποιήσει μια ευχή για τη μαμά της.
Σας περιμένουμε.....

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα οι  εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σητείας

Post Top Ad

.............