Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιαν. Πλακιωτάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιαν. Πλακιωτάκης


Την πρώτη του επίσκεψη από την ανάληψη των υπουργικών του καθηκόντων, πραγματοποίησε σήμερα στις 11 το πρωί στο κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Τον κ. Πλακιωτάκη υποδέχθηκε όλη η ιεραρχία του Λιμεναρχείου και πολλοί γνωστοί και φίλοι του.
Παρόντες στην υποδοχή ήταν επίσης ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγ. Καρκανάκης και πολλά μέλη της ΝΟΔΕ.


Αμέσως μετά την άφιξή του ο υπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε τα πλωτά μέσα του Λιμεναρχείου. Μάλιστα επιβιβάσθηκε στο Λ.Σ.20, όπου και ενημερώθηκε για τις υπηρεσιακές δυνατότητες του σκάφους.


Ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε επίσης τον Πλοηγικό Σταθμό που βρίσκεται στο ισόγειο του Λιμεναρχείου και αμέσως μετά προήδρευσε ενημερωτικής σύσκεψης με τα υπηρεσιακά στελέχη του Λιμεναρχείου.

Ο υπουργός έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις στεγαστικές ανάγκες του Λιμεναρχείου, το κτίριο του οποίου δεν μπορεί να τύχει επέκτασης γιατί έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Ο κ. Πλακιωτάκης ζήτησε ενημέρωση για τα υπάρχοντα κτίρια στο χώρο του λιμανιού και μάλιστα το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στο κτίριο του Κτηνιατρείου.

Post Top Ad

.............