Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Σητείας


Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (πρώην ΤΕΙ) στην περιοχή Τρυπητός Σητείας  η ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων, προέδρων και συμβούλων κοινοτήτων του δήμου Σητείας.
Πλήθος κόσμου προσήλθε απο νωρίς το πρωί στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία, ανάμεσα στους οποίους εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Θραψανιώτης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης κύριος Μαρκογιαννάκης, ο δήμαρχος Ιεράπετρας κύριος Θοδωρής Καλατζάκης οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Νίκος Κουρουπάκης, Νίκος Καραμανωλάκης, Θοδωρής Πατεράκης, Σίμος Συμεωνίδης εστιάζοντας στην απαιτούμενη συνεργασία όλων.
Την ορκομωσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος καθώς επίσης και ο ηγούμενος της Μονής Τοπλού.
Χαιρετισμό και μίνι απολογισμό έκανε ο πρώην δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης, όπου τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε οτιδήποτε θα λειτουργήσει θετικά για τον τόπο και απέναντι σε ότι θα τον φρενάρει.
Χαρακτηριστικά ζήτησε απο τον Σητειακό λαό να δώσει λίγο χρόνο στην νέα δημοτική αρχή έω ότου βρεί βηματισμό.
Χαιρετισμό απήθυνε και ο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης κύριος Μαρκογιαννάκης, ενώ στο τέλος το λόγο πήρε ο νέος δήμαρχος Σητείας κύριος Γιώργος Ζερβάκης όπου εξήγησε εν συντομία το όραμα της νέας δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι η συνεργασία θα φέρει τα αποτελέσματα.




Στην τελετή συμμετείχαν επίσης οι Εφημέριοι της πόλεως και πολλών Ενοριών της περιοχής Ιεράπετρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου κ.κ. Ι. Ανδρουλάκης και Γεώργιος Τσιφετάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης οΔιοικητής του Α.Τ. Σητείας, Αστυνόμος Β΄ κ. Γεώργιος Μάλλιος,ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας Πλωτάρχης κ. Ιωάννης Παπαδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμ. Μαστοράκης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Αρχών.



Ακολούθησαν οι υπογραφές των εκλεγμένων .



Οι φωτογραφίες προέρχονται απο κομμένα καρέ βίντεο λήψης του Μανόλη Μεταξάκη

Post Top Ad

.............