Συνεχίζουν οι εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο Οθωμανικό Τέμενους (Τζαμί) στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Συνεχίζουν οι εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο Οθωμανικό Τέμενους (Τζαμί) στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας.

Συνεχίζουν οι εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο Οθωμανικό Τέμενους (Τζαμί) στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας, στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας. Πιο συγκεκριμένα, τα έργα τους παρουσιάζουν οι κύριοι Πατεράκης Κώστας και Σολυδάκης Μιχαήλ όπου εκθέτουν για τους επισκέπτες της Ιεράπετρας πίνακες ζωγραφικής και ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, θα υπάρξει έκθεση κοσμήματος από τη κα. Αρώνη Θεονύμφη και τη κα. Σκορδύλη Γιάννα.
Ώρες λειτουργίας έκθεσης 19.00 – 22.30 (καθημερινά).

Οι εκθέσεις θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 31 Αυγούστου από τη κα. Ατσαλάκη Αθανασία. Είδος εκθέματος: πίνακες ζωγραφικής.
Επιπλέον τη Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί από την ιδία παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «ΤΟ ΜΠΙΣΧΙΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ».
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος
Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου

Post Top Ad

.............