Ο Βασίλειος Μιχαήλ Κάββος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ο Βασίλειος Μιχαήλ Κάββος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο Βασίλειος Μιχαήλ Κάββος γεννήθηκε στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο του 1989. Υπήρξε μαθητής του 8ου δημοτικού σχολείου δίπλα στον Άγιο Μηνά ενώ συνέχισε τα μαθητικά του χρόνια στο 2ο και 13ο Γυμνάσιο και το 8ο Λύκειο Ηρακλείου στον Άγιο Ιωάννη. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή το 2007, στην οποία έζησε για τα επόμενα 4 χρόνια.
Εκεί ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, την διάδοση και ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της Κρήτης μέσω του οικείου φοιτητικού συλλόγου ενώ είχε και συμμετοχή στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων τόσο πολιτικού όσο και πολιτιστικού χαρακτήρα. 

Το 2011 ξεκίνησε την πρακτική του ως ασκούμενος δικηγόρος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου είχε τη δυνατότητα να δει από μια διαφορετική οπτική το κομμάτι της άσκησης, ενώ συνέχισε, μετά από 6 μήνες και μέχρι το πέρας της, την πρακτική του στο Ηράκλειο προσλαμβάνοντας τις πρώτες εικόνες και εμπειρίες για το επαγγελματικό του κλάδο, κατέχει δε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον Αύγουστο του 2013.
Οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις τον έφεραν αρχικά στην Τρίπολη και κατόπιν στο Ρέθυμνο. (2012-2013).
Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων και αναμένει την παρουσίαση της διπλωματικής του εργασίας με θέμα την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) ώστε να γίνει κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του προγράμματος "Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο και Οικονομία", του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για τις ανάγκες του οποίου συνεργάστηκε με κορυφαίους καθηγητές και γνώστες του αντικειμένου της Ενέργειας σε διεπιστημονικό επίπεδο. Παράλληλα, η ιστορία και οι γεωπολιτικές της προεκτάσεις υπήρξαν πάντοτε στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων του, ενώ κατέχει διπλώματα ξένων γλωσσών σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Αποτελεί πλέον ενεργό πολίτη του Ηρακλείου, παρακολουθεί με ενδιαφέρον και κριτική ματιά τις εξελίξεις, καθώς και την πρόοδο της πόλης τα τελευταία χρόνια. Επιθυμία του είναι να βοηθήσει κι εκείνος ούτως - ώστε το Ηράκλειο να αναπτυχθεί περαιτέρω, να βελτιώσει κι άλλο την αισθητική του, αξιοποιώντας την ιστορική της κληρονομιά και να αποτελέσει μια πόλη - πρότυπο για τις υπηρεσίες που παρέχει τόσο στους πολίτες της όσο και στους επισκέπτες

Post Top Ad

.............