Tο ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ έκοψε τη πίτα του - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Tο ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ έκοψε τη πίτα του

Να ζεις, να αγαπάς, να μαθαίνεις … ναι, ναι.. Έχετε δίκιο! Είναι ο τίτλος του πιο πολυδιαβασμένου βιβλίου του Λεό Μπουσκάλια! Αλλά είναι κι ο στόχος μας! Να ζούμε μαχόμενοι απολαμβάνοντας τα εύκολα και τα δύσκολά μας. Να αγαπάμε τους ανθρώπους χωρίς να περιμένουμε τίποτα απ’ αυτούς ως ανταπόδοση. Να μαθαίνουμε μέσα από κάθε στιγμή …


Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια δηλαδή, ήταν και στόχος το ίδιο το βιβλίο, αφού αποτέλεσε το .. «φλουρί» μας! Γιατί, μη κοιτάτε που σας το λέμε τώρα, ήδη από τις 9 Ιανουαρίου την κόψαμε τη πίτα μας εμείς! Παιδιά… ανυπόμονα πάντα!

Το εστιατόριο Πετούσης, άνοιξε τις πόρτες του και μας καλοδέχτηκε! Μαγείρεψε για τα παιδιά μας κι έκανε όλους μας να νιώσουμε σα τον σπίτι μας! Η βραδιά μας ξεκίνησε με τον ακούραστο εθελοντή μας Μάρκο Καραμήτρο και το Circus Camino σε μία παράσταση που σκόρπισε χαρά σε μικρούς και μεγάλους..!!


Κι ύστερα, ήρθε … ο χαμούλης! Γιατί αυτό έκαναν ο Σταύρος Τσουκαλάς και ο Κώστας Ζαρονάκης! Νέοι φίλοι των δράσεων μας που μας ανέβασαν- παραλίγο στα τραπέζια- με τα τραγούδια και τις μουσικές τους! Όπου τους βρείτε, να τους απολαύσετε!!!
Όπως πάντα δίπλα μας το Αρτοζαχαροπλαστείο Σταματάκη- συμπαραστάτης άοκνος κάθε δράσης μας! Κι όπως όλα τα προϊόντα, έτσι κι η πίτα μας ήταν πεντανόστιμη!
Το «φλουρί» μας ήταν μια ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου «η Γωνιά σου» και το ευχαριστούμε πολύ!



Όπως κι όλους εσάς που μας στηρίζετε πάντα και στα πάντα με κάθε τρόπο! Επιχειρήσεις, ΜΜΕ, φορείς… μα κυρίως άνθρωποι! Στεκόμαστε όλοι εμείς μια στιγμή «κοιτώντας» τον καθένα από εσάς στα μάτια λέγοντας «Ευχαριστούμε» και «Μείνετε μαζί μας. Μείνετε δίπλα στα παιδιά μας».

Για την ιστορία, να σας πούμε κι αυτό: Τα κομμάτια της πίτας μοίρασε η υπεύθυνη για την Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά. Το φλουρί το κέρδισε η υπεύθυνη για το Κέντρο προστασίας παιδιού στο Πόρο. … (κι εγώ δίπλα ήμουν, φλουρί δεν πήρα όμως..#είμαιακόμαπαιδί.#θέλωκιεγώφλουρί)


* Για περισσότερες πληροφορίες και προηγούμενες δράσεις μας , επισκεφτείτε το site μας και την σελίδα μας στο fb: http://www.eimaiakomapaidi.gr/actions.php https://www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr

Post Top Ad

.............