Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο

Το πρόγραμμα «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» διοργανώνεται για 17η συνεχόμενη χρόνια από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνης και αποτελεί πλέον θεσμό στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης μας.

Κάθε χρόνο, με τη χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, στόχος είναι η δημιουργία ενός ευχάριστο εορταστικού κλίματος για μικρούς και μεγάλους ώστε να ζήσουν όλοι το όνειρο των Χριστουγέννων.
Για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου έχει διοργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο να δημιουργηθεί μια μαγική διαδρομή στην αγορά, όπου οι έμποροι , οι καταναλωτές αλλά και οι μικροί φίλοι θα εισπράξουν το πνεύμα των εορτών, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν τη χαρά τους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν την πόλη και να ζήσουν την χαρά, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να στηρίξουν την αγορά μας και τις τοπικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο:

 


24/12/2018 14:00 – 17:00 
ΟΔΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗ 
Πάρτι με τον Βαγγέλη Γκαλονάκη
Ο Βαγγέλης Γκαλονάκης με το συγκρότημα του και τον χορευτικό σύλλογο «Χοροκρήτες» θα μας διασκεδάσουν με τραγούδια και χορούς! Φυσικά, θα υπάρχουν κεράσματα ρακής και ανταλλαγή ευχών!!

27/12/2018 19:00 
ΟΔΟΣ ΤΣΟΥΔΕΡΩΝ 
Πάρτυ με την Ματθαία Σπιταδάκη 
Η Ματθαία Σπιταδάκη με το συγκρότημα της θα ανεβάσουν τους μουσικούς τόνους και παλμούς των φίλων που θα βρεθούν μαζί μας!!

30/12/2018: ΣΤΕΝΟ ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ)
12:00 – 14:00: Maskot show- Dj party 
Στρουμφάκια!! Χριστούγεννα ήρθαν πάλι! Ένα πάρτι για όλους με dj και τα στρουμφάκια να ξεσηκώνουν τους περαστικούς με τα καμώματα τους!!!


14:00 – 15:00 : Ζαχαρο…..πλάστη αγάπη μου!!
Οι γιορτές να μυρίσουν θέλουν ζύμη και κανέλα! Ελάτε όλοι στο υπαίθριο εργαστήριο μας να φτιάξουμε μαζί συνταγούλες της γιαγιάς Κανέλας! Ε… ψιτ! Πάντα μας κερνάς το κάτι τις, από το μαγικό κουτί!

15:00 – 17:00 : Γιορτινό παιδικό καφενείο!
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίζουν διάφορα παιχνίδια στημένα σε σταθμούς κερδίζοντας γλυκές λαχταριστές νοστιμιές!!!
Το γκολφ του Santa στόλισε με….. ψάρεψε το δώρο σου, γιορτινές κορίνες, τροχός της τύχης, ανισσόροποι χιονάνθρωποι, κουνιστά στρουμφάκια και είναι λίγα από τα παιχνίδια μας!!!
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το «Αερόστατο».


31/12/2018 14:00 
ΟΔΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ 
Τελευταία μέρα του χρόνου!!
Γιορτάζουμε όλοι μαζί στην οδό Σουλίου το κλείσιμο της χρονιάς και ανταλλαγή ευχών με τον Λευτέρη Τζαγκαράκη και το συγκρότημα του.

Πηγή


Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο:

Post Top Ad

.............