Φωτίζοντας δρόμους, ποδηλατόδρομους, και πεζοδρόμια στην Σητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Φωτίζοντας δρόμους, ποδηλατόδρομους, και πεζοδρόμια στην Σητεία



Ελλάδα η χώρα της αυτονόητης εύρεσης λογικής.
Τοποθετήθηκαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου στην πόλη της Σητείας στύλοι φωτισμού σχεδόν μέσα στον δρόμο.
Συγκεκριμένα επί της οδού Αλέκου Παναγούλη δίπλα στα ΚΤΕΛ της πόλης της Σητείας συνεργεία του δήμου τοποθέτησαν 5 κολώνες φωτισμού με βάσεις όπου εξέχουν οι βίδες στήριξης τους καθιστώντας τα επικίνδυνα.
Αναρωτιόμαστε έαν οι υπεύθυνοι τεχνικοί που εφάρμοσαν την μελέτη που είχε παρθεί για την συγκεκριμένη τοποθέτηση θεωρούν τον δρόμο ώς πεζοδρόμιο, ώς ποδηλατόδρομο, ή ώς δρόμο.



Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες στον συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει ποδηλατόδρομος με διακριτικό κόκκινο χρώμα, ενώ το οδόστρωμα είναι προφανώς ήπιας κυκλοφορίας στρωμένος με κυβόλιθους.

Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που διακρίνονται σταθμεύουν πάνω στους ποδηλατόδρομους που έχουν αποδειχτεί άκυροι για την πόλη της Σητείας, και οι οποίοι έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί μετά την κατασκευή τους.
Υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αραγμένοι κάδοι σκουπιδιών και ξεθωριασμένα χρώματα σήμανσης.
Η απουσία δημοτικής Αστυνομίας που έχουμε σχολιάσει στο παρελθόν τον τρόπο αφομοίωσης του προσωπικού της σε θέσεις γραφείου ( με εντολή δημάρχου Σητείας ) είναι πλέον απούσα, αφού προφανώς δεν κινείται στην πόλη, εντοπίζοντας κακώς κείμενα όπως αυτά που αναδεικνύουν οι φωτογραφίες.


Απούσα όμως είναι και η κοινωνία που αδιαφορώντας για την συγκεκριμένη επένδυση... η οποία ( ποδηλατόδρομους ) κάνει υπερήφανους τους θεσμικούς άρχοντες και για την χρήση της απο τους πολίτες αλλά και για την απόσβεση του ποσού που δαπανήθηκε απο τις τσέπες του Ελληνικού λαού, με όποια μορφή διαγωνισμού ή προγραμμάτων δόθηκαν τα χρήματα για την κατασκευή του.


Απούσα κοινωνία η οποία θεωρεί ότι ο κάδος σκουπιδιών και το παρκαρισμένο αυτοκίνητο μπροστά στον εκάστοτε χώρο είναι καθημερινότητα της ζωής μας.




Post Top Ad

.............