Την ημέρα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σητείας ο Γιώργος Ζερβάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Την ημέρα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σητείας ο Γιώργος Ζερβάκης


Γράφαμε το προηγούμενο διάστημα σε σχετικό μας άρθρο για πολιτικές ζυμώσεις και για προβληματισμούς που γεννιόνται και καλλιεργούνται στα δημοτικά αλλά και στα καθημερινά της επαρχίας Σητείας, αναζητώντας το όραμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο μεθαύριο στον δήμο Σητείας, και ένα παραπάνω με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ο ( χορός ) των μνηστήρων του πιο αδικημένου ίσως δήμου της Κρήτης ξεκίνησε.
Καινούργιοι πολιτικοί φορείς, θα αντιμετωπίσουν παλιά γνώριμα πρόσωπα, που δηλώνουν παρόν, και νέο ανακάτεμα της τράπουλας θα μοιράσει θέσεις και πορείες, αλλάζοντας ανάλογα το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών και τις ισορροπίες.

Αποχωρήσεις θεσμικών παραγόντων, αλλαγή ρότας και παραιτήσεις συνθέτουν το πάζλ μιας μερίδας ανθρώπων της δημοτικής αρχής όπου σε συνδυασμό με την κάθοδο του κυρίου Ζερβάκη ορίζουν νέες εξελίξεις.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Γιώργος Ζερβάκης επιβεβαιώνοντας τις φήμες που εδώ και καιρό επικρατούσαν στην κοινωνία της Σητείας δηλώνει παρόν στα δημοτικά δρώμενα των επερχόμενων εκλογών του Μαίου 2019.


Αναζητήσαμε στο τηλέφωνο όπου και συνομιλήσαμε τον Περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης κύριο Γιώργο Ζερβάκη, ο οποίος όπως πάντα πολύ ευγενικά μας απάντησε ότι το ενδιαφέρον του για τα κοινά είναι διαχρονικό, από όποιο πόστο και άν έχει ταχθεί,τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Μας ανέφερε ότι οι ανάγκες της κοινωνίας και τα προβλήματα της καθημερινότητας τόσο στην Σητεία όσο και στην υπόλοιπη Κρήτη είναι συνεχή, και αλληλένδετα με το ενδιαφέρον του για και την βοήθεια του στην σύμπραξη της επίλυσης τους.

Ο κύριος Ζερβάκης προτίθεται την ημέρα της εορτής της προστάτιδας της πόλης της Σητείας Αγίας Αικατερίνης στις 25 Νοεμβρίου να βαδίσει στα τοπικά μονοπάτια του Βιτσέντζου Κορνάρου και με την χάρη και την σκέπη της προστάτιδας της πόλης, να δηλώσει παρόν με την υποψηφιότητα του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θέτοντας τον εαυτό του στην κρίση του Σητειακού λαού.


Post Top Ad

.............