( Σητεία επιστροφή στο μέλλον ) με τον Νίκο Κουρουπάκη σήμερα Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι η παρουσίαση της ομάδας για τις δημοτικές εκλογές του 2019 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

( Σητεία επιστροφή στο μέλλον ) με τον Νίκο Κουρουπάκη σήμερα Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι η παρουσίαση της ομάδας για τις δημοτικές εκλογές του 2019

 Ο επί 4 τετραετίες  πετυχημένος κατα γενική ομολογία πρώην δήμαρχος Σητείας Νίκος Κουρουπάκης, ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητα του ώς επικεφαλής για τον δήμο Σητείας.
Σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Ίτανος παρουσιάζεται επισήμως η ομάδα που θα απαρτίσει την προσπάθεια πολιτών για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο.
Σητεία επιστροφή στο μέλλον με τον Νίκο Κουρουπάκη
Με ξεκάθαρες προτάσεις και νέους ανθρώπους που αγαπούν και ονειρεύονται μια καλύτερη Σητεία.

Είναι προσωπική μου φιλοδοξία να υπηρετήσω τον Καλλικρατικό Δήμο της Σητείας, ανέφερε ο κ. Κουρουπάκης ο οποίος έχει υπηρετήσει τον Δήμο για τέσσερις τετραετίες.
Αναφορικά με το αν η υποψηφιότητά του έχει κομματική στήριξη, ο κ. Κουρουπάκης ανέφερε ότι είναι ανεξάρτητη όπως ήταν και παλαιότερα.


Οι νέες καταστάσεις απαιτούν ευλύγιστες πολιτικές, νέες προοπτικές, τολμηρές και καινοτόμες ιδέες αλλά και ικανές να λύσουν θέματα χωρίς να επαναφέρουν τη χώρα σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν που οδήγησε στην κρίση.

Έχουν χαθεί ευκαιρίες, οι οποίες πρέπει να αντληθούν με σωστές πρακτικές.
Υπάρχει μια όμορφη πίεση απο τους πολίτες να δώσω το παρόν ξανά και αυτό λόγω της αποτυχίας της σημερινής δημοτικής αρχής. Συνεχίζοντας μας ανέφερε ότι μπορούσαν να γίνουν περισσότερα πράγματα τα οποία πάγωσαν λόγο έλλειψης βούλησης, και λανθασμένης διαχείρισης.
Οι καινοτομίες και οι βούληση των πολιτικών αποφάσεων κρατούν την κοινωνία ζωντανή οδηγώντας την πιο μπροστά.

Τα προβλήματα μεγεθύνονται, οι απαιτήσεις του κόσμου μεγαλώνουν. Κι εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις με καλύτερη οργάνωση, με μεγαλύτερη προσπάθεια, με περισσότερη δουλειά, υπάρχουν εμπόδια και δυσλειτουργίες οι οποίες σχετίζονται και με το νομικό πλαίσιο, που διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και  με νοοτροπίες του παρελθόντος οι οποίες  πρέπει  να αντιμετωπιστούν και να πάμε σε μία νέα ποιότητα υπηρεσιών και αντιμετώπισης των προβλημάτων. 




Post Top Ad

.............